Adana da Özel Özülkü Tıp merkezin de 175 TL ye yaptırdım ve Doktorum da çok iyiydi
4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊
Bursa Özel Medicabil hastanesinde yaptıran var mı acaba ?
SeldaSngl
Bende referansa gidiyorum canım Fatih Bey doktorum.Denizliye gidicegine kalabalığa Aydın’da Özel bir Klinik var Prof. Dr Alper Tanrıverdi randevu alabilirsin tabi sana kalmış🙏🏻
Mariamadenim Tepecik de ayrintili çekmiyorlar 9eylul arastirma da ve alsancak Mr de 200tl bilgin olsun en uygunu 200 tl diye biliyorum
HappyMom Istanbul Medipol Üni Çamlıca Hastanesi’nde Perinatolog Emine Hanım’a yaptırdım 660 tl idi sanırım fiyatı. Memnun kaldım, çok samimi bir doktor ve bebeğin her şeyini açıklayarak bakıyor. Uzunca ilgilendi.
Aslihan_trker teşekkür ederim yarım ilk iş arıycam. Siz gittiniz mi memnun kaldınız mı? Fotoğraf falan aldınız mı acaba 🤗
yagmurksr semir bey e gittim tek perinatoloji uzmanı var zaten ama çokta güzel ilgileniyor bakıyor bilgilendiriyot
Yncaa mr alsancakta ne zaman çektirdiniz peki siz bizde gideceğiz 300 lira fiyat verdiler de ?
Eray-fatma29 işlem tariniz ne zamandı acaba bizde yaptırcaz 300 TL fiyat verdiler ?
_elsamm1 ne zaman yaptırdınız acaba bende salı günü yaptırıcam orda☺️
Ecesuben Bakırköy Dr şadi konuk egıtım araştırmada yaptırdım perinatoloji doktoru var orda
Fehmi yazicioglundan randevu aldim kagithanede muayesi varmis 500 lira dr yonlendirdi gidio memnun olan cok bakalim hayirlisi 3 hafta sonraya randevumuz
Deletedmom54 Ama simdi yeni is buldum ama hamile olduğum icin kabul etmeyebilirler bakalim ne diyecekler.