aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Yelizmsl nstye bağladım ama sancı çıkmıyor her gittiğimde mat çekiniyorum ama malesef sancı cikmiyor diye eve geri geliyorum
Yelizmsl Merhaba 37+2 de sürekli gittiğim doktoruma muayene gitmiştim 4 gün önce gittiğimde hiç bir sorun olmadığını suyun kilosunun yerinde olduğunu söylemiştim 4 gün sonra kontrole gittiğimde ise suyumun azaldığını bebekte Karın çevresinde gelişim geriliği olduğunu çişini yapamadığını yarın seni doğurtmam lazım normali deneriz zorlanırsan sezeryana alırız dedi.Ben haliyle şok oldum ve ağladım çıktım başka hastaneye gittim doktor suyun yerinde olduğunu herşeyin yolunda olduğunu tam günümde 20 gün sonra doğuracağımı söyledi tatmin olmayıp başka doktora daha gittim oda aynı şekilde sorun olmadığını belirtti sizce neden böyle bir Bilgi verdi doktorum kendisini bıraktım.Hayırlısıyla doğurayım kimlikle birlikte gideceğim yanına bak bu tarihte doğurdum diye
Yelizmsl biz kizimla 39+3 haftadayim canim bu gün tekrar kontrole gittim ve 3 defadır Altan muane istedi doktorum bu gün de 3. Çatı muanesi yapıldı ve yine açılma yokmuş ebe doktoru arayıp anlatı ve doktor geldi o da bakti ama yok nst ye bağlan ona göre görüşürüz dedi ve nst de sancım çıkıyor ama ben histemiyirum ve doktorum bu sancılar yereli değil diyir Çarşamba yeniden girmek istediğini söyledi sence Çarşamba doğuma fln mi alır suni sacj ile senin fikrin ne bu konuda
sinemkumandanveren suyu fazla olması kötü birşey değil bebeğe dışarıdan gelen etkilerden korur 🙏😊
Yelizmsl çok teşekkür ederim sağolun ♥️
Yelizmsl rahimi kapatmadigi ve geride oldugu icin gormedi sadece dikkat etmem gerek dedi
Yelizmsl iyi akşamlar 18 haftalık hamileyim 47 kiloyum Dr bana erken doğum yapa bilirsin dedi bende korkuyorum bu yüzden siz ne düşünüyorsunuz?
Yelizmsl iyi akşamlar 18 haftalık hamileyim 47 kiloyum Dr bana erken doğum yapa bilirsin dedi bende korkuyorum bu yüzden siz ne düşünüyorsunuz?
Yelizmsl doğru ıkınma nasıl olmalıdır? Suni sancı kendi sancımız gibi mi yani suni demek illa doğum uzun ve zorlu geçecek demek değil di mi🥺
Yelizmsl sezaryen doğumda belden uyuşturmamı yoksa komple bayıltma mi iyi