• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

Yelizmsl 14 haftalık geleyim ikili test yaptırdım Yaşım 33 olduğu için ikili test sonucum riskli verilere göre riskli olduğu soylenildi. Huzursuz oldum yaptıran ve riskli oldugu söylenen hamilelik geçiren var mi ? Fetal test cikmis anne kani alınıyor ve teste gönderiliyor ama 15 gun sonra yanit gelecek. Suan huzursuzum

Merhaba ben farklı bir soru soracaktım spremler kadın vücudunda ilişkiden sonra kaç gün yaşıyor bir bilginiz varmı internette fazla bilgi var hepsi farklı birşey söylüyor siz biliyormusunuz işin bu kısmını 😊

Merhaba ☺️ 24.07.2020 tarihinde BetaHcg 433.3 çıkmıştı. 27.07.2020 tarihinde 1362 çıktı. Bugün gebeliğimin 20.günü (son adet takvimime göre) bir kaç kişi (hastanede çalışan/anestezi teknisyeni)/ Ne alaka demeyin annemde anestezi teknisyeni/ sonucumu görünce ikiz olabilir demiş 🙈 aklımı karıştırdı bu durum. Sizce olma ihtimali nedir ? ☺️ Doktorum senelik izne ayrıldığı için soramadım 🙈

Yelizmsl denizde kopek saldirdi, kopekden asiri korkdum ve stres gecirdim. Bir ruya gibiydi sanki. Bagirdim. Kopek isiran deildi evden kacmisdir. Bu bir travma gibi ola bilirmi bebeye? 14 haftalik😔

Yelizmsl merhaba sat a göre 34+5 günlük hamileyim doktorum 33+ 1 dedi bu ikinci sezaryenim olacak kaçıncı haftada alır acaba doğuma sat a göre mi alır ultrasona göre mi alır

Byzyvz benim arkadaşımında değerleri senin gibi böyle birden artmıştı ikiz sandık ama tek bebiş çıktı sonradan 🥰 ikiz mi istersin ? 😍

Yelizmsl merhaba , ult ac dedikleri sey 27 haftalık cıktı ben ise 29 haftalık gebryim nasıl oluyor sorun olur mu

Gamssee bana da beta hcg değerim düşük çıktı diye dış gebelik olabilir dediler başka hastaneye gittim alttan bakıldı keseyi gördük. Hiç bir şey olmadı canım korkma 😘

Yelizmsl merhaba cinsiyet tahmini de yapabiliyor musunuz bizim gibi meraklı annelere 🤣😅

Aşılama yaptırdım 12. Günde çıkar mı idrar testinde?

msu
      Ben 4000 lik vuruluyorum canım günde bir defa ama sıkıntı oluyor iğne bulmak sizde problem yaşıyormusunuz

Yelizmsl canımm ben en çok şunu merak ediyorum her doğuma gelen hamile bikini bölgesi tertemiz oluyor mu yoksa hani jiletten sonra az da olsa çıkan o görüntü oluyor mu?