• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

Merhaba benimde bi sorum olucakdı 36 haftalıgız bebegimin hareketleri yok denilecek kadar az iki gündür ve yarım saatte bi karın sertleşmesşi nefes alamama oluyo sizce doktor a gidmelimiyimmmm☹️

Yelizmsl yani yine açılma olmasa bile şunu sancı verirmi yani ve şunu sorayım eğer ki öyle bişey olursa sence normalde açılmayan rahim suni sancı ile kesin açılır mı

Yelizmsl merhaba 32+3 haftalık hamileyim gece istemsizce sağa ve sola çok dönüyorum bunun bebeğe herhangi bi sıkıntısı oluyor mu yani böyle bişeyle hiç karşılaştınız mi ?

Yelizmsl 27 haftaligim kontrolüm var doğum ne zaman olacagını ve nasil bi doğum olacağını doktora sorsam net bisey söyleyebilir mi acaba ? Şimdiden teşekkür ederim 😊

Clementine_ doğru ıkınma doktor dediği zaman doğum yaparken bir kulağınız doktorda olsun mutlaka suni de zorlu doğum demek değil ayrıca 🙏❤️😊

Yelizmsl bulantılarım bir anda azaldı dün hiç bulanmadı mesela Bugün azıcık bulandı Bugün çok yordum kendimi hafif kasık ağrım oluyor yarın kontrole gidicem bir sorun yoktur inşallah hepinizden dua bekliyorum 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️

Yelizmsl merhabalar :) 37 haftalık hamileyim epidural normal dogum düşünüyorum öneriyormusunuz herhangi bir riski varmı ilerde sürekli bel ağrısı vs gibi ?

Yelizmsl 34+4 haftalil hamileyim yaklasik 19 saatir kasilmam var bebek kendini topluyor 30 sn falan suruyor sicak dus aldim dinlendim ama gecmedi 2ci hamileligim ama hala ayirt edemiyorum gercek mi yalanci sancimi ve tahminen dogum baslamismidir ne kadar surer beklemelimiyim ?

Yelizmsl 10 haftalıkken düşük yaptım bana anestezi yapmadan kürtaj oldum hamile kalmak istiyorum adetten hemen sonra yapsam kalırmıyım düşüğüb peşinden adet olmadan kalanlar oluyormuş bünye ile alakalı sanırım bende bir an önce kalmak istiyorum neler yapmam gerekiyor

Yelizmsl 34+4 haftalik hamileyim yaklasik 19 saatir kasilmam var bebek kendini topluyor 30 sn falan suruyor sicak dus aldim dinlendim ama gecmedi 2ci hamileligim ama hala ayirt edemiyorum gercek mi yalanci sancimi ve tahminen dogum baslamismidir ne kadar surer beklemelimiyim ? Bu arada kasilmalarim duzenli degil bazen pes pese oluyor bazen yarim saate 1 ama daha fazla uzamiyor aralari

Nesli-52 hemen kalmazsınız aradan bir 6 ay geçmesi lazım folik asit kullanın eczaneden folbiol adlı ilaç tavsiye ederim ❤️🙏

Yelizmsl bebeğim karnımın altına baskı yapıyor bide gezdiği zaman agrım oluyor burada sürekli bir öksürük bu yüzden midem bulanıyor var ne yapmalıyım 30 haftalık hamileyim astım denildi ne kulannmaliyim öksürük kesilsin diye

Yelizmsl iyi geceler bende bişey sormak istiyorum😊 salı günü hastaneye yatmışım olacak ve covid testi yapılacak çarşamba günü de sezeryan olucam perşembe günü taburcu edilirmiyim yoksa ameliyatlı 2 gece kalmam gerekirmi🙄🤗

Yelizmsl insallah birde 32 haftamdayim sürekli sag kasigima bir agri saplaniyor sanki damar cekiliyor gibi agri oluyor 3 dk kadar suruyor sanci olma ihtimali varmi ?