Yelizmsl teşekkür ederim 🌺☺️
aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Merhaba benimde bi sorum olucakdı 36 haftalıgız bebegimin hareketleri yok denilecek kadar az iki gündür ve yarım saatte bi karın sertleşmesşi nefes alamama oluyo sizce doktor a gidmelimiyimmmm☹️
Oykununannesi55 buna yanıt vermek için erken erken doğum da bebeğe bağlı 🙏❤️
Clementine_ doğru ıkınma doktor dediği zaman doğum yaparken bir kulağınız doktorda olsun mutlaka suni de zorlu doğum demek değil ayrıca 🙏❤️😊
Yelizmsl bulantılarım bir anda azaldı dün hiç bulanmadı mesela Bugün azıcık bulandı Bugün çok yordum kendimi hafif kasık ağrım oluyor yarın kontrole gidicem bir sorun yoktur inşallah hepinizden dua bekliyorum 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️
Yelizmsl 34+4 haftalil hamileyim yaklasik 19 saatir kasilmam var bebek kendini topluyor 30 sn falan suruyor sicak dus aldim dinlendim ama gecmedi 2ci hamileligim ama hala ayirt edemiyorum gercek mi yalanci sancimi ve tahminen dogum baslamismidir ne kadar surer beklemelimiyim ?
Zuleyha_kok16 buna doktorunuz karar verir ama epidural iyi spinal da aynı şekilde ❤️🙏
Yelizmsl 10 haftalıkken düşük yaptım bana anestezi yapmadan kürtaj oldum hamile kalmak istiyorum adetten hemen sonra yapsam kalırmıyım düşüğüb peşinden adet olmadan kalanlar oluyormuş bünye ile alakalı sanırım bende bir an önce kalmak istiyorum neler yapmam gerekiyor
Yelizmsl 34+4 haftalik hamileyim yaklasik 19 saatir kasilmam var bebek kendini topluyor 30 sn falan suruyor sicak dus aldim dinlendim ama gecmedi 2ci hamileligim ama hala ayirt edemiyorum gercek mi yalanci sancimi ve tahminen dogum baslamismidir ne kadar surer beklemelimiyim ? Bu arada kasilmalarim duzenli degil bazen pes pese oluyor bazen yarim saate 1 ama daha fazla uzamiyor aralari
Yelizmsl bebeğim karnımın altına baskı yapıyor bide gezdiği zaman agrım oluyor burada sürekli bir öksürük bu yüzden midem bulanıyor var ne yapmalıyım 30 haftalık hamileyim astım denildi ne kulannmaliyim öksürük kesilsin diye