• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

Yelizmsl ever gelisim geriligi var 30 haziran da 2 doz ciger gelistirici vuruldum birde en son gecen pazartesi birde plasentam Rahim agznda Hafif knama ve lekelenme oluyor doktor yogun kan glmezse sezeryana almam diyor

Zeynep1912 cinsel ilişki bebeğe zarar vermez erken doğum riski ve düşük tehdidi olmadığı sürece 🙏😊

Yelizmsl merhabalar 22 haftalık hamileyim 3,5 yasında bir oğlum var sabah 6da kalkıyorum gece bu saate kadar sürekli hareket halindeyim çok yoruluyorum yani bugun ancak oturdum diyebilirim hafta içi bazende eliptik bisiklet ve koşu bantında yürüyüş yapıyorum bebegimin saglıgı iyi şükürler olsun ama cevredende sürekli otur çok yoruluyosun iyi değil falan diye kafamı şişiriyolar bebeğe bi sakıncası yoktur dimi bu kadar hareketli olmamın

Seray123 yok canım fazla sürmüyor sadece narkozun etkisinde oluyorsun ve hafif üşüyorsun ameliyattan çıktıktan sonra😊

Benim ilk dogumumda yanlış ıkınmaktan rahim sarkması olmuş şimdi ikinci hamileliğim normal doğumda bir sorun olur mu daha çok sarkma olur mu doktoruma bunu söylemeliyim sezeryan gerektiricek bir durum mu bu
          İkinci sorum da yine doğumdan sonra vajinada küçük bir et parçası çıktı doktor kızlık zarı kalıntısı doğumdan sonra çıkıyor dedi böyle bir şey varmı gerçekten devlet hastanesiydi başından mi savdi beni anlayamadım kızlık zarı ince birşey degil miydi bu bildiğin et parçası sallanıyor ağrı vs yok

Yelizmsl peki riskli mi sizce yani anne yada bebek kaybı çok yaşadığınız durum mu sezeryanda ne gibi sıkıntılar olursa risk olur allan korusun tabi ama annelik duygusu herseyi merak ediyoruz🤗

Yelizmsl Ben bugün ayağımın kayması sonucu caddede yere düştüm kendimi korudum sol dizim yere değdi ve elleri, karnıma cok şükür bişey olmadı ama ani düştüğüm için ister istemez endişelenıyorum doktorum ile görüştum bi sıkıntın var mı dedi dinlen dedi bugün yok dedim kanama vs sordu yoktu çok şükür ama işte ne blm vicdanen rahatsz hiisediyorum . Sabunlu su ile yıkayıp batikon sürdüm sol dizime ve acık bıraktım yarayı

Merve2016 canım ilk sorunu yanıtlayacak olursan doktoruna söylemelisin böyle birşey yaşadım diye ikinci sorun ise evet sende haklısın kızlık zarı ince bir zar şeklindedir et parçasını görmeden birşey diyemem 🙏😊ama araştıracağım 🙄

babysevgi kanama falan olmadıysa herhangi bir sorun olmaz ama bu ilerleyen saatte veya günlerde olmayağı anlamına gelmez sen gözlemeye devam et ağrın ve akıntın olursa doktoruna görün derim aynı durum benimde başıma geldi çünkü 🙏

Yelizmsl iyi günler benim 8. Haftada kanamam oldu ve yara haline dönüştü doktorum yara plasenta ile bütünleşmiş dedi progestan ve yatak istirahatine devam bebeğim için bir sorun olurmu doğumda herhngi bir sıkıntı olurmu bebeğimde?