aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Yelizmsl ever gelisim geriligi var 30 haziran da 2 doz ciger gelistirici vuruldum birde en son gecen pazartesi birde plasentam Rahim agznda Hafif knama ve lekelenme oluyor doktor yogun kan glmezse sezeryana almam diyor
Yelizmsl bende 29 haftalığım ama ilişkiye girmeye korkuyorum bebeğe bir zarar gelir diye 🥴 bir sakıncası var mı bu aylarda
macitselma Hım anladım o yüzden çok dikkat etmen lazım 🙏
Zeynep1912 cinsel ilişki bebeğe zarar vermez erken doğum riski ve düşük tehdidi olmadığı sürece 🙏😊
Yelizmsl merhabalar 22 haftalık hamileyim 3,5 yasında bir oğlum var sabah 6da kalkıyorum gece bu saate kadar sürekli hareket halindeyim çok yoruluyorum yani bugun ancak oturdum diyebilirim hafta içi bazende eliptik bisiklet ve koşu bantında yürüyüş yapıyorum bebegimin saglıgı iyi şükürler olsun ama cevredende sürekli otur çok yoruluyosun iyi değil falan diye kafamı şişiriyolar bebeğe bi sakıncası yoktur dimi bu kadar hareketli olmamın
Yelizmsl 37. Haftamdayım kızım sürekli sertleşiyor ve sertleştiği zaman acı oluyor karnımda bu normalmi acaba 🤷🏼♀️ Yani bazıları ayağını sırtını poposunu dayamıştır diyor ama bilemedim
Duyguaydin81 Evet haklılar bebeğin artık anne karnında yeri kalmadığı için bir yere toplanır eğer çok rahatsız ediyorsa sol tarafına yatmayı deneyebilirsin 😊
Benim ilk dogumumda yanlış ıkınmaktan rahim sarkması olmuş şimdi ikinci hamileliğim normal doğumda bir sorun olur mu daha çok sarkma olur mu doktoruma bunu söylemeliyim sezeryan gerektiricek bir durum mu bu
İkinci sorum da yine doğumdan sonra vajinada küçük bir et parçası çıktı doktor kızlık zarı kalıntısı doğumdan sonra çıkıyor dedi böyle bir şey varmı gerçekten devlet hastanesiydi başından mi savdi beni anlayamadım kızlık zarı ince birşey degil miydi bu bildiğin et parçası sallanıyor ağrı vs yok
Yelizmsl merhaba doğum için tarih kaçıncı haftalarda veriliyor genelde ?
Yelizmsl Ben bugün ayağımın kayması sonucu caddede yere düştüm kendimi korudum sol dizim yere değdi ve elleri, karnıma cok şükür bişey olmadı ama ani düştüğüm için ister istemez endişelenıyorum doktorum ile görüştum bi sıkıntın var mı dedi dinlen dedi bugün yok dedim kanama vs sordu yoktu çok şükür ama işte ne blm vicdanen rahatsz hiisediyorum . Sabunlu su ile yıkayıp batikon sürdüm sol dizime ve acık bıraktım yarayı
Yelizmsl nişan kaç gün geliyor 3 gündür aralıklarla nişanım geliyo kahverenginin bütün tonlarını gördüm
Yelizmsl iyi günler benim 8. Haftada kanamam oldu ve yara haline dönüştü doktorum yara plasenta ile bütünleşmiş dedi progestan ve yatak istirahatine devam bebeğim için bir sorun olurmu doğumda herhngi bir sıkıntı olurmu bebeğimde?