aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Yelizmsl merhaba 😊
ilk hamileliğimde 7. Haftadan 15. Haftama kadar galan kanamalarım olmuştu, sonra hamilrliğim düzene girdi derken 32. Haftada bebekte gelişim geriliği olmaya başladı. En son 38. Haftada 34-35. Haftalar ile uyumkuyken propes ile doğurtuldum. 2450 gr 48 cm kız bebeğim oldu.
doğumdan sonrada bebeğim hep zayıf devam etti şuan 13 aylık 8 kiloyu daha tam göremedik.
ıugrlı bebekler doğumdan sonra kilo alırmış ama kızım almadı. Çocuk doktorumuzda %90 genetik olduğunu söylüyor babasıda bende zayıfız ailelerimizde zayıf.
şimdi ikinciye hamileyim, bundada böyle bi anne karnında zayıflık tespit edilirde doğumun yatdımcı yöntemlerlebaşlatılması istenirse reddedebilirmiyim.
bu arada bebeğin kalp atışlarında hareketlerinde suyunda vs hiç sıkıntı yoktu çok sağlıklı doğmuştu.
40+2 haftalık olduk nişan falan gelmedi sancılar da herzamanki gibi gelip giden sancılar agrilar bundan sonra süreç nasıl ilerler acaba devlet hastanesine gidiyorum ne kadar daha bekletirler
Yelizmsl teşekkür ederim 🌺☺️
Merhaba benimde bi sorum olucakdı 36 haftalıgız bebegimin hareketleri yok denilecek kadar az iki gündür ve yarım saatte bi karın sertleşmesşi nefes alamama oluyo sizce doktor a gidmelimiyimmmm☹️
Oykununannesi55 buna yanıt vermek için erken erken doğum da bebeğe bağlı 🙏❤️
Clementine_ doğru ıkınma doktor dediği zaman doğum yaparken bir kulağınız doktorda olsun mutlaka suni de zorlu doğum demek değil ayrıca 🙏❤️😊
Yelizmsl bulantılarım bir anda azaldı dün hiç bulanmadı mesela Bugün azıcık bulandı Bugün çok yordum kendimi hafif kasık ağrım oluyor yarın kontrole gidicem bir sorun yoktur inşallah hepinizden dua bekliyorum 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️
Yelizmsl 34+4 haftalil hamileyim yaklasik 19 saatir kasilmam var bebek kendini topluyor 30 sn falan suruyor sicak dus aldim dinlendim ama gecmedi 2ci hamileligim ama hala ayirt edemiyorum gercek mi yalanci sancimi ve tahminen dogum baslamismidir ne kadar surer beklemelimiyim ?
Zuleyha_kok16 buna doktorunuz karar verir ama epidural iyi spinal da aynı şekilde ❤️🙏