aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Yelizmsl özel degil ama özelden sormak istedim 🤭son adet tarihim 03.01.2020 şuan bebegim son adet tarihine göre 29+2 fakat ultraosnda her zaman 1 hafta geriden gözüküyor ultraosnda suan 28+2 doktorum herhangi birşey söylemedi başından beri adet tarinimi soruyor 03.01.2020 diyorum fakat bebek 10.01.2020 ile uyumlu ama doktorum birşey söylemiyor ben ultraosna göremi ilerleyeyeyim yoksa son adet tarihine göre mi yani birisi bana ne kadarliksin dese son adete göre olanimi söyliyim ultraosna göre olanı mı?
Yelizmsl Dün ve buğün az bir şekilde kanlı akıntım oldu o aralarda biraz ayakta duruyordum 36haftalık hamileyim
Yelizmsl merhaba bebeğin duyu biraz fazla dedi doktor suan 24 haftalığım bi etkisi var mi bunun iyi yada kötü
Yeliz Hanım merhaba. Ben 19. Haftam dayım. Doktorum açlık tokluk şekeri ölçtü 162 çıktı tokluk. Diyetle ilerliyorum şimdi.20 gün sonra tekrar açlık tokluk bakacak. Bu 24.haftada yapılan şeker yüklemesi ile aynı şey mi. O işlemi de yapacak mı. Paketli hiçbir şey tüketmiyorum tatlı şeker kullanmıyorum faydası olur Di mi 🙏şimdiden teşekkür ediyorum💙
Yelizmsl merhabalar ben 40+5 haftalık hamileyım doktorum normal olması için bekletıyor ozel bir hastaneye gidiyorum,yarın nstye gıreceğim inşallah carsambada kendı sancılarım olmazsa suni sancıyla baslatacağız dogumu rıske atamayız dedi,ben bıkac yazı okudum suni sancının dogal sancıdan cok daha acılı oldugunu söyluyorlardı bu beni ürkütüyor ilk doğumum olacak ınsallah,acılma ıcın ne yapabilirim ve suniden korkmalı mıyım?
Deletedmom417 Usg sonucu herzaman doğrudur bebeğe yapılan ölçümlere göre söyleniyor yani ultrason sonucunu söyleyin 😊❤️
33haftadayım kordon dolanması olabiliyormuş bu haftalarda biraz korku girdi içime bu dolanmanın olmaması için ne gibi önlemler almak gerekebilir ve ultrasonda görünebiliyormu bu
Yelizmsl nstye bağladım ama sancı çıkmıyor her gittiğimde mat çekiniyorum ama malesef sancı cikmiyor diye eve geri geliyorum
Yelizmsl Merhaba 37+2 de sürekli gittiğim doktoruma muayene gitmiştim 4 gün önce gittiğimde hiç bir sorun olmadığını suyun kilosunun yerinde olduğunu söylemiştim 4 gün sonra kontrole gittiğimde ise suyumun azaldığını bebekte Karın çevresinde gelişim geriliği olduğunu çişini yapamadığını yarın seni doğurtmam lazım normali deneriz zorlanırsan sezeryana alırız dedi.Ben haliyle şok oldum ve ağladım çıktım başka hastaneye gittim doktor suyun yerinde olduğunu herşeyin yolunda olduğunu tam günümde 20 gün sonra doğuracağımı söyledi tatmin olmayıp başka doktora daha gittim oda aynı şekilde sorun olmadığını belirtti sizce neden böyle bir Bilgi verdi doktorum kendisini bıraktım.Hayırlısıyla doğurayım kimlikle birlikte gideceğim yanına bak bu tarihte doğurdum diye
Yelizmsl biz kizimla 39+3 haftadayim canim bu gün tekrar kontrole gittim ve 3 defadır Altan muane istedi doktorum bu gün de 3. Çatı muanesi yapıldı ve yine açılma yokmuş ebe doktoru arayıp anlatı ve doktor geldi o da bakti ama yok nst ye bağlan ona göre görüşürüz dedi ve nst de sancım çıkıyor ama ben histemiyirum ve doktorum bu sancılar yereli değil diyir Çarşamba yeniden girmek istediğini söyledi sence Çarşamba doğuma fln mi alır suni sacj ile senin fikrin ne bu konuda