• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

Tgb48 tabiki faydası olur ama çok fazla tüketmeyin 🙏🥰şeker yüklemesi de gerek olursa yapılır ❤️

Yelizmsl inş geçer 😊bide bu ara gün içi sürekli uyumak istiyorum 34haftalık oldum bu Doğum belirtileri olabilir mi yani öyle değildim bi kaç gündür sürekli gün içi uyuyorum

Yelizmsl iyi akşamlar 18 haftalık hamileyim 47 kiloyum Dr bana erken doğum yapa bilirsin dedi bende korkuyorum bu yüzden siz ne düşünüyorsunuz?

Yelizmsl iyi akşamlar 18 haftalık hamileyim 47 kiloyum Dr bana erken doğum yapa bilirsin dedi bende korkuyorum bu yüzden siz ne düşünüyorsunuz?

Merve2016 neyden bahsettiğini anladım canim bendede var 🤦‍♀️ve banada kızlık zarı dedi doktor 🤷‍♀️

Yelizmsl sancım 3-4gündür belli belirsiz gidip geliyor Bugün bi arkadaşım doğum yaptı nst se kalp atışını duyunca daha çok gelmeye başladı yahu🤭heyecanla heyecanla bekliyoruz🤔🤗

Yelizmsl 10 haftalıkken düşük yaptım bana anestezi yapmadan kürtaj oldum hamile kalmak istiyorum adetten hemen sonra yapsam kalırmıyım düşüğüb peşinden adet olmadan kalanlar oluyormuş bünye ile alakalı sanırım bende bir an önce kalmak istiyorum neler yapmam gerekiyor

Muzikk hiç korkmanıza gerek yok sadece sancınıza destek amaçlı ve açılma daha hızlı olmadı için sancı her geldiğinde yere çömelin ve aşağıya doğru ıkının 🙏❤️

Yelizmsl

Yelizmsl teşekkürler ama cok korkuyorum ya bebegım dha kalp sesını duymadm aslında gecn hafta gttm 6hafta 4gunlukken doktor 6hafta 6gunluk dedı ultrasyondan ama kalp sesını şmdı dınletemem dedı nedn acaba sadece bebegı gösterdi

Yelizmsl merhaba yanıtların hepsini okuyamadım ama 😌 sizce ikinci sezeryan ameliyatta özel mi devlet mi ?

Yelizmsl birde bir sorum daha olucak ☺️ Gündüz ayakta olduğumda ve sonrasında oturduğumda hareketlerini hissedemedim sonda biraz yatıp kalktıktan sonra birşeyler yedikten sonra biraz hissetmeye başladım hafif akıntıyla kan gelincede biraz endişe ettim

Didem35 ultrason da görülür yada nstde görülür bu merak etmeyin 🙏😊

Lylahmt3 bebeğinizde herşey yolunda olduğu için mi acaba doktorunuz beklemeyi tercih etti? Benimde yarın 40. Haftam doluyor da ondan soruyorum. Neye göre karar verildi beklemek için