aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Yelizmsl iyi akşamlar 18 haftalık hamileyim 47 kiloyum Dr bana erken doğum yapa bilirsin dedi bende korkuyorum bu yüzden siz ne düşünüyorsunuz?
Yelizmsl iyi akşamlar 18 haftalık hamileyim 47 kiloyum Dr bana erken doğum yapa bilirsin dedi bende korkuyorum bu yüzden siz ne düşünüyorsunuz?
Yelizmsl doğru ıkınma nasıl olmalıdır? Suni sancı kendi sancımız gibi mi yani suni demek illa doğum uzun ve zorlu geçecek demek değil di mi🥺
Yelizmsl sezaryen doğumda belden uyuşturmamı yoksa komple bayıltma mi iyi
Yelizmsl 10 haftalıkken düşük yaptım bana anestezi yapmadan kürtaj oldum hamile kalmak istiyorum adetten hemen sonra yapsam kalırmıyım düşüğüb peşinden adet olmadan kalanlar oluyormuş bünye ile alakalı sanırım bende bir an önce kalmak istiyorum neler yapmam gerekiyor
Yelizmsl birde bir sorum daha olucak ☺️ Gündüz ayakta olduğumda ve sonrasında oturduğumda hareketlerini hissedemedim sonda biraz yatıp kalktıktan sonra birşeyler yedikten sonra biraz hissetmeye başladım hafif akıntıyla kan gelincede biraz endişe ettim
Lylahmt3 bebeğinizde herşey yolunda olduğu için mi acaba doktorunuz beklemeyi tercih etti? Benimde yarın 40. Haftam doluyor da ondan soruyorum. Neye göre karar verildi beklemek için