• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

Merve2016 neyden bahsettiğini anladım canim bendede var 🤦‍♀️ve banada kızlık zarı dedi doktor 🤷‍♀️

Yelizmsl sancım 3-4gündür belli belirsiz gidip geliyor Bugün bi arkadaşım doğum yaptı nst se kalp atışını duyunca daha çok gelmeye başladı yahu🤭heyecanla heyecanla bekliyoruz🤔🤗

Yelizmsl 10 haftalıkken düşük yaptım bana anestezi yapmadan kürtaj oldum hamile kalmak istiyorum adetten hemen sonra yapsam kalırmıyım düşüğüb peşinden adet olmadan kalanlar oluyormuş bünye ile alakalı sanırım bende bir an önce kalmak istiyorum neler yapmam gerekiyor

Muzikk hiç korkmanıza gerek yok sadece sancınıza destek amaçlı ve açılma daha hızlı olmadı için sancı her geldiğinde yere çömelin ve aşağıya doğru ıkının 🙏❤️

Yelizmsl

Yelizmsl teşekkürler ama cok korkuyorum ya bebegım dha kalp sesını duymadm aslında gecn hafta gttm 6hafta 4gunlukken doktor 6hafta 6gunluk dedı ultrasyondan ama kalp sesını şmdı dınletemem dedı nedn acaba sadece bebegı gösterdi

Yelizmsl merhaba yanıtların hepsini okuyamadım ama 😌 sizce ikinci sezeryan ameliyatta özel mi devlet mi ?

Yelizmsl birde bir sorum daha olucak ☺️ Gündüz ayakta olduğumda ve sonrasında oturduğumda hareketlerini hissedemedim sonda biraz yatıp kalktıktan sonra birşeyler yedikten sonra biraz hissetmeye başladım hafif akıntıyla kan gelincede biraz endişe ettim

Didem35 ultrason da görülür yada nstde görülür bu merak etmeyin 🙏😊

Lylahmt3 bebeğinizde herşey yolunda olduğu için mi acaba doktorunuz beklemeyi tercih etti? Benimde yarın 40. Haftam doluyor da ondan soruyorum. Neye göre karar verildi beklemek için

Muzikk doktorunuz iyi yapmış bende tavsiye etmiyorum erken sancınız olduğu zaman yapacaktır zaten 😊🙏

Yelizmsl merhaba 😊
                  ilk hamileliğimde 7. Haftadan 15. Haftama kadar galan kanamalarım olmuştu, sonra hamilrliğim düzene girdi derken 32. Haftada bebekte gelişim geriliği olmaya başladı. En son 38. Haftada 34-35. Haftalar ile uyumkuyken propes ile doğurtuldum. 2450 gr 48 cm kız bebeğim oldu.
                  doğumdan sonrada bebeğim hep zayıf devam etti şuan 13 aylık 8 kiloyu daha tam göremedik.
                  ıugrlı bebekler doğumdan sonra kilo alırmış ama kızım almadı. Çocuk doktorumuzda %90 genetik olduğunu söylüyor babasıda bende zayıfız ailelerimizde zayıf.
                  şimdi ikinciye hamileyim, bundada böyle bi anne karnında zayıflık tespit edilirde doğumun yatdımcı yöntemlerlebaşlatılması istenirse reddedebilirmiyim.
                  bu arada bebeğin kalp atışlarında hareketlerinde suyunda vs hiç sıkıntı yoktu çok sağlıklı doğmuştu.

Rabiaili iyi yapmışsınız takip etmeyi unutmayın yinede devamlı takipte olun 🙏😊❤️

40+2 haftalık olduk nişan falan gelmedi sancılar da herzamanki gibi gelip giden sancılar agrilar bundan sonra süreç nasıl ilerler acaba devlet hastanesine gidiyorum ne kadar daha bekletirler