Bahçelievler Memorial deniz Hnm epidural sezeryan 10400 muayene 525 özel Sigorta ile baya indirimli oluyor

Hatice1834 evet memnun kaldım . Normal doğumu bilmiyorum ama daha uygundur tabi .

Kocaeli de herhangi bir hastaneden fiyat alan yok mu acaba ?

Rukiye58 doktorum normal doğum yanlısı ama ben salı günü zorunlu sezeryan olucak malesef bebeğimin gelişimi durmuş ve benim tansiyonum yüksek çıktı o yüzden zorunlu sezeryan olucam 😔

Barsln evet çok ilgili sadece normal bir muayene bile 10 dk dan fazla sürdü her şeyi anlatıyor söylüyor

Lalesen bende Beylikdüzü Medicana Hastanesine gidiyorum canım hangi doktora gidiyorsun acaba?

Kayseri👉 7. Ayıma girdim daha yeni kendime doğru düzgün bir doktor buldum normalde doktorum vardı ama kadın alkol kullanıyormuş alkol içmeden ameliyat Edemiyormuş yani Kadın gerçektenden de araştırdım öyle bir şey varmış Allahtan erken fark ettim de hemen değiştirdim ama şimdi ki doktordan gerçekten çok memnunum ücreti ise 135 TL

Tbi2509 bizim komşu üç çocuğu da benim doktorda yapmış çok beğeniyor ve yorumlarda çok övmüşler

Deletedmom281 Antalya özel vitale kadın doğum hastanesi muayene ücreti 115 normal dogum 2500 sezaryen 3000 lira doktorum Ali Fuat Şengör doktorumdan aşırı memnunum antalyanın en iyi kadın dogumcusu diyebilirim

Ankara lokman hekim elif terazide olacak 4200ozel sağlık sigortası ile yapicam muayeneler icinde

Deletedmom281 Bursa pembemavi hastanesi muayene 290tl doğum normal de sezeryan da 6850 tl. Doktorum Aycan Kopuz. Çok memnunum.🌸

Lollapalooza hepsinin limiti var. 8 muayene+normal/sezaryen doğum+birçok testten 1 defa+5 defa nst(sanırım net hatırlamıyorum)+2’li tarama+ dörtlü tarama+ayrıntılı usg dahil fiyatı ve bebek için de birkaç işlem var doğduktan sonrA

AHBK41 medical parka gidiyorum ben funda hanıma.
              SGK için;
              muayene:280tl
              normal doğum: 4000tl
              sezeryan:4500tl
              epidural: 600 tl