skrallaha canım normal dogum ucretımı 1250tl
📍Gittiğiniz Hastane / Doktor / Muayene ve Doğum Ücreti Nedir ?
Meralvedatazer evet kadına gidiyordum zaten 🙄
Bahçelievler Memorial deniz Hnm epidural sezeryan 10400 muayene 525 özel Sigorta ile baya indirimli oluyor
Hatice1834 evet memnun kaldım . Normal doğumu bilmiyorum ama daha uygundur tabi .
Kocaeli de herhangi bir hastaneden fiyat alan yok mu acaba ?
Deletedmom281 ben de dbakır Dicle memorial:) Ali Emre tahaoğlu 200 muane ücreti. Doğum da 4000 civarlarında sanırsam :)
- Düzenlendi
Kayseri👉 7. Ayıma girdim daha yeni kendime doğru düzgün bir doktor buldum normalde doktorum vardı ama kadın alkol kullanıyormuş alkol içmeden ameliyat Edemiyormuş yani Kadın gerçektenden de araştırdım öyle bir şey varmış Allahtan erken fark ettim de hemen değiştirdim ama şimdi ki doktordan gerçekten çok memnunum ücreti ise 135 TL
Deletedmom281 Antalya özel vitale kadın doğum hastanesi muayene ücreti 115 normal dogum 2500 sezaryen 3000 lira doktorum Ali Fuat Şengör doktorumdan aşırı memnunum antalyanın en iyi kadın dogumcusu diyebilirim
erturkseha ne zaman gittiniz acaba ve hangi doktor
Umay123 hangi doktora gidiyorsunuz
Ankara lokman hekim elif terazide olacak 4200ozel sağlık sigortası ile yapicam muayeneler icinde
Aslimik aysen hanımda çok sıra var bekliyor insan baya doğru
Deletedmom281 Bursa pembemavi hastanesi muayene 290tl doğum normal de sezeryan da 6850 tl. Doktorum Aycan Kopuz. Çok memnunum.🌸
Deletedmom281 istanbul sultanbeyli özel ersoy hastanesi bediha örnek fiyatta 80 tl
Lollapalooza hepsinin limiti var. 8 muayene+normal/sezaryen doğum+birçok testten 1 defa+5 defa nst(sanırım net hatırlamıyorum)+2’li tarama+ dörtlü tarama+ayrıntılı usg dahil fiyatı ve bebek için de birkaç işlem var doğduktan sonrA