Diyarbakır Memorial Hastanesi Dr. Neval Yaman muayene ücreti 200 civarı doğum ücreti de 3000 TL civarı. Doğumuma da çok az kaldı umarım sorunsuz memnun bir şekilde ayrılırız hastaneden.

Leylaatmaca bende canım ama edada duygu yardıma gidiyormuş neden bu fiyat fark i acaba peki epidural ne kadar dediler size ?

Deletedmom281 Gaziantep Özel Hatem Hastanesi Dr. Nazan Özdemir💕 Muayene ücreti normalde 110 ₺ askeri personel indirimi var %20 90 ₺ ödüyorum

190734 onu sormadım ama bugün kontrole gideceğim unutmazsam tekrar bir sorayım doğum fiyatını burdan yine yazarım sana 😊🌸

Mlkkrc

🔅Fatmanur Çaça arkadaşım çok tatlı, çok iyi niyetli birisidir, kişiliği falanda harikadır. 🌺

Asli4213 en son çarşamba günü gittim Nil Okur hocaya gidiyorum tavsiye ederim 😊

Ankara çukurambar koru Zahide Küçük tek muayane 350, doğum paketi 8500 harika bir doktor😍

Emine_68 canm ben ıkı gun önce devlette kontrolum vardı ozeledw gdyorum devletede doktor okadar ıyı bır kadınkı keske ozelde calıssaydı ınan kosa kosa gıderdım bebegımn kalp atısı tok oldugum halde çok az cıktı doktor hemen serum yazdı acile gonderdı acıldekı hemsıre ben bıraz agldım moralım falan bozuldu benı tesellı ettı ılgılendı ozelde gıbıydım tamamıyle ınsan faktörü ıyı ınsan her kurumda ıyı kotuyse ben koca medıpol megada dogum yaptım ebeler azarlayan doktor trıplıydı

Lalesen eşimin abl

Lalesen eşimin ablasıda orada yapmış ama gerçekten de pahalı biryer ben avcılar hospital a gidiyorum doktorumda gayet iyi muayene 110 du sanırım normal doğum 2000 tl sezeyen 300 anne bebek bakımı vs dahil ve bebek yogun bakım ünütesi de var herhan gibi birşey olursa ücretsiz kalıyormuş

Lalesen bende medıcana ama Dr çok memnunum Dr ışık üstüner özel siğortam olduğu için herşeyi karşılıyor Doğumu orda yapacam

Zelihabasut Benim arkadaşım o hastanede hemşirelik yaptı ona sormuştum Medigold u kesinlikle tavsiye etmem doktorların hepsini tanıyorum devlete git daha iyi dedi