ayysel
🌺 Ankara ile ilgili çok Bilgi verdiler yukarıda var 💁‍♀️

Deletedmom281 esenyurt elitium tıp merkezi - Aysun altıntaş muayene ücretim 15 eşim orda çalışıyor bana indirimli normal doğum 2.500 tl oda indirimli olucak inş ☺️☺️

Cansummm aynı dr a gidiyoruz ☺️ İbrahim bey insana güven veriyor. Dediğin gibi biraz pahalı. Ama aklında acaba kalmıyor..

Neslyhn Bir şey sorabilir miyim? Doğum paketine tüm tahliller ve doktor kontrolleri mi dahil yoksa sadece doğum mu?

Beneklikedi aynen öyle bende çok memnunum her defasında içim rahat bir şekilde ayrılıyorum yanından. Kendisinin de kasıntı olmayıp rahat olması da ekstra rahatlatıyor insanı☺️

Deletedmom281 O kadar pahalı hastaneler varmış ki 🤷🏻‍♀️ Ankarada oturuyorum ama eşim polis ve görevde olduğu için İstanbulda Avicenna Hastanesi Esenler şubesinde muayene oluyorum 95 TL Ayfer Hanım gerçekten mükemmel keşke Ankarada olsaydı 😔 1 ay sonra dönücem Ankarada hastane araştırmam gerekicek

balperisi_71
        💁‍♀️ Bu tamamen sizin beklentinizle alakalı bir şey. Kendimden örnek verecek olursam; yüksek riskli bir hamileliğim vardı öncesinden de öyle olacağını biliyorduk çünkü birden fazla hastalığım vardı ve gideceğim doktorun da hastanenin de yenidoğan yoğun bakımına kadar tam teşekküllü olması gerekiyordu. Ki öyle de oldu. Ben doktorumdan da hastaneden de çok memnunum. Diyarbakır da ki çoğu doktora gittim biliyorum. Prof. Dr Ahmet Yalınkaya dan tutun da Dr. Zeki Akkum a kadar hatta genesis te Mahmut erdemoğluna da gittim ama hiç birisinde doktorum Uğur beyde ki ilgi alaka, bilgi ve yaklaşımı bulmadım. Ben hamileliğimi 6 aya kadar 3 doktorla beraber yürüttüm ( Prof. Dr Ahmet Yalınkaya, Mahmut erdemoğlu ve Uğur değer ) 2 hafta birine 2 hafta diğerine şeklinde Genesis de şöyle bir şey var hangi doktora giderseniz gidin doğumunuza o an nöbetçi kim varsa o giriyor ki bu çok Saçma ve herhangi bir sorun olduğunda doktorla iletişime zor geçiyorsunuz, devlet hastanesi gibi çok sıra bekliyorsunuz, çalışanları insanı aşağılayıcı ve rencide edici bir üslupla konuşuyor. Arkadaşımın doğumu orada oldu küçük çocuğu da vardı çalışanlar çocuğu bir azarladılar benim içim buruldu. Eksileri bunlar . Sonuçta özel hastaneye veya özel muayeneye tek bir doktorla süreci götürmek istediğimiz , her aradığımızda ulaşabilmek ve daha birçok şey için gidiyoruz. Ahmet Yalınkaya ya gelirsek Yüksek riskli bir hamileliğim olduğunu ve düşük riski olduğunu kendide bilmesine rağmen kanamam pldugunda ne ben ne eşim ulaşamadık Allah razı olsun önce Rabbim sonra Uğur Hocam olmasaydı belki şuan kızım kucağımda olmazdı. Gecenin 1 i sabahın 5 i ne zaman ararsam çok naif ve Güler yüzlü şekilde telefonu açtı kapatırken de yine bak şikayetlerin devam ederse saate hiç takılma mutlaka haberim olsun demiştir hep. Yine bebeğimizi kaybetme ihtimali olup hastaneye yattığımızda bana ve eşime verdiği desteği morali asla unutamayız.Bilgi, tecrübe ve insanlığına diyecek kelime bulamıyorum. Mükemmel birisi 👌🌺
        ❌Not daha önce Diyarbakır memorial da aydın ılgın ve Neval Yaman a da gittim onlardan da memnun kalmadım hele Aydın ılgın aman uzak durun. ❌

balperisi_71
          🔅Ebeler ve çalışanlardan bahsetmeyi unutmuşum, genesis odası güzel ama Memorial gibi değil. Memorial de aşırı dikkat ediyorlar temizliğe. Yine Memorial ın odaları çok güzel. Yemek hizmetine gelirsek Memorial de ara öğüne kadar veriyorlar 3 ana - 3 ara öğün refakatçi de aynı şekilde. Genesiste 1 ara öğün vardı ve refakatçiye vermiyorlar ara öğün. Memorial yemekleri çok güzel haftada 3 gün et çıkıyor 6 ay Memorialde yattığım için biliyorum. Ebeler, kat görevlileri, sekreterler tüm çalışanları çok kibar ve nazik. Tercih sizin 💁‍♀️🌸