Aylaninannesi Doğum ücreti ne kadar canım Avrasya da bilgi aldın mı ?
📍Gittiğiniz Hastane / Doktor / Muayene ve Doğum Ücreti Nedir ?
Deletedmom281 özele gidiyorum 50 lira muayene doğum da sanırım 2000
Deletedmom281 Merhaba Gaziantep akademi hastanesi İbrahim Büyükbeşe 😒😒😒 gittim ve bana neredeyse hiç Bilgi vermedi konuşmak için ağzından cımbızla laf almak gerekiyor. Ücreti 100 TL doğum 2500-3000 arası. Ama doktor değiştireceğim Abdullah Göymen ile görüşeceğim ücreti 250 TL ve doğum 3000-4000 arası herkes çok memnun
Melekanne1592 o kadar artmış mı🙄 Balıkesirde 150 ye gidiyorum ben
Aslimik salı günü gittim canım ben çok memnunum şahsen sürekli gittiğiniz bir doktor varsa asistanlar çıkıyor telefona ama bazen yoğunluktan çok ulaşılamıyor
Fatmanur1703 hangi doktora gidiyorsunuz orda
Aslimik randevulu gidersen beklemezsin fazla randevusuz da beklemiyorum ama ben fazla kadın doktor var tek onda çok bekleyebiliyorsun tek kadın doktoru oluğu için o hastanede
Deletedmom281 Ben 21 haftalık hamileyim Bursa’da op dr Barış Korkmaz’a gidiyorum muayene ücreti 200 tl. Aileden biri gibi çok ilgili tavsiye ederim Bursa’dakiler için.
Deletedmom281 İstanbul Esenler Medipol hastanesi/ Doç. Dr. Burcu Aydın Boyama/ 200 tl muayene/2750 tl normal, 3300 tl zorunlu sezaryen
Şimdi size bi fiyat söylicem şok olacaksınız gerçi o hastanede Doğum olmuyor sadece muayeneler İstanbul Aksaray vatan Medipol kliniği ufak tarihi bir mekanı hastaneye çevirmişler doktor Zeynep koca yurt çok tatlı kibar bir kadın muayene ücreti 55 tl
yagmurclk normal 2250
Meralvedatazer benim yengem sezaryen oldu 1.800 bahat hastanesinde hamza bey doktoru normal doğum nasıl 1800 oluyor hangi doktor bunu söyledi 😳