Deletedmom281 Merhaba Gaziantep akademi hastanesi İbrahim Büyükbeşe 😒😒😒 gittim ve bana neredeyse hiç Bilgi vermedi konuşmak için ağzından cımbızla laf almak gerekiyor. Ücreti 100 TL doğum 2500-3000 arası. Ama doktor değiştireceğim Abdullah Göymen ile görüşeceğim ücreti 250 TL ve doğum 3000-4000 arası herkes çok memnun

Srpl_unlu eevt nisa hastanesi norml dogum 1.650 zorunlu sezaryan 2500 istege baglı sezaryan 5.500

Elif-09 hangi doktora gidiyorsunuz doğum fiyatı ile ilgili bilginiz varmı acaba

Gizemito aynen bende 12. Haftada gidemedim hocamız idari izindeydi 13. Haftada bilmişti 😊

Aslimik salı günü gittim canım ben çok memnunum şahsen sürekli gittiğiniz bir doktor varsa asistanlar çıkıyor telefona ama bazen yoğunluktan çok ulaşılamıyor

Aslimik randevulu gidersen beklemezsin fazla randevusuz da beklemiyorum ama ben fazla kadın doktor var tek onda çok bekleyebiliyorsun tek kadın doktoru oluğu için o hastanede

Duygu9179 canım bende oraya gidiyorum derya sivri aydın benimde doktorum normal doğum ücretini biliyor musun

Şimdi size bi fiyat söylicem şok olacaksınız gerçi o hastanede Doğum olmuyor sadece muayeneler İstanbul Aksaray vatan Medipol kliniği ufak tarihi bir mekanı hastaneye çevirmişler doktor Zeynep koca yurt çok tatlı kibar bir kadın muayene ücreti 55 tl

Meralvedatazer benim yengem sezaryen oldu 1.800 bahat hastanesinde hamza bey doktoru normal doğum nasıl 1800 oluyor hangi doktor bunu söyledi 😳