📍Gittiğiniz Hastane / Doktor / Muayene ve Doğum Ücreti Nedir ?
Eymen-s muhit olarak ataşehirde oturanların geliri daha yüksek sanırım ondan
Çamlıca Medipol muayene ücreti 125.100 liraydı yeni zam geldi, normal doğum 1750 zorunlu sezeryan 2200 isteğe bağlı sezeryan 4000 Dr.Nur Betül Tekiner😊
Zeynepkuzu özel hastane mi???
Bursa Özel Doruk hastanesi Op. Dr. Dilek Doğan Baş
Sigoryalı olmadığjm için 185tl sigortalı lar için fiyat başka ama
Çooook memnunum aşırı şekil samimi iyi niyyetli sevgi dolu şirin dilli sıcak kalpli çok sorunlarım oldu çok sıkıntılarım oldu bana manavi bile çok destek oldu ilk hamileliyim tek başınaydım hiç bir şey bilmiyordum hamilelik hakkında çok yardımcı çooook iyi hanımefendi ve çlk iyi bir doktor MAŞALLAH ❤️❤️
Bsrbsn medipol esenler muyane 90 normal doğum 1450
Deletedmom281 ordu medikal park giris 145 dogum normal sezeryan 2800 doktorum derya kaptı işinde 10 numara diyebilirim 😊
Betuldefnem doktorunuz kim,memnun musunuz?
Edsn çok memnunum tatlı mı tatlı bir doktorum var Fatma Bilgehan
bende mesela bağcılar medipolun dibinde oturuyorum ama o kadar ücret vermek gereksiz o yüzden esenlere gidiyorum yakın zaten bence sizde öyle yapın çok memnun kalırsınız 😊
Deletedmom281 bagcılar medipol has
tanesi dilek benk şilfeler,muayene ücreti 340₺ normal doğum 3500 sezeryan 5500₺
Ben İstanbul Özel Güngören hastanesine gidiyorum Doktorum Hatice Şenel mükemmel bi doktor çok ilgili Allah razı olsun ondan. Ve muayene ücreti 75 tl. Doğum da sigortalı olan için 1250. Kuzenimin tavsiyesiyle gittim, asla değiştirmeyi düşünmüyorum. Yakın olup doktor arayışında olanlara tavsiye ederim
Deletedmom281 İzmir Özel Mavi Deniz Hastanesi muayne ücreti 40 TL normal doğum veya sezeryan farketmiyor 2500 ♥️🙏
Deletedmom281 Pendik Medipol 100 TL saadet Ünsal çok memnunum
samsun medicana kurum indirimi 130 tl normal 165 tl kurum indirimli sezeryan dogum ücretide 3000
Busesrmz 15 derken ☺️
Deletedmom281 Adana Güney Hastanesi
Muayene ücreti 60 tl
Doğum 1250 tl
Doktor Ahmet Zeki Nessar
Çok iyi bi doktor :)
skrallaha
Bende Hatice hanıma gidiyorum gayet memnunum çok şükür mükemmel ilgi alaka 🥰 Siz kaçıncı haftadasiniz
Deletedmom281 Ünye özel Çakırtepe Hastanesi. Muayene ücreti 95 TL. Normal doğum 1200 sezeryan 1500
Bolu çağsu hastanesi muayene 85 nst tahlil derken fiyat artıyor tabi sezeryan ve normal doğum aynı fiyat 2100tl😊
Deletedmom281 Antalya Uncalı Meydan hastanesi. Muayene 90₺. Normal 2000₺. Zorunlu sezaryen 2250₺. Keyfi sezaryen 3000₺. Doktorum Halil Ilgın. Çok memnunum🙏🏻