Deletedmom281 Hisar Hospital Çamlıca, Dr. Tugba Güngör Gündoğan, muayene 120 TL, normal doğum 1800 sezeryan 3000 TL. Ek olarak mesai saati dışında gidersek doktorum için 800 anestezi ekibi için 800 kan takviyesi gerekirse de 600 TL ödeme yapılma ihtimali olan durumlar var. Yine de çok uygun ve ben doktorumdan çoook memnunum. Avrupa yakasında oturmama rağmen 9 aydır oraya gidip geliyorum, doğumda da beraber olucaz Allah için verirse 37 haftalık olduk ❤️
📍Gittiğiniz Hastane / Doktor / Muayene ve Doğum Ücreti Nedir ?
Lalesen çok fazla değil mi 🤔 bana mı öyle geldi 🤔🤔
Busesrmz 15 tl mi biz derya hanıma 130 tl veriyoruz
fosforlukalem yıldız hanıma gidiyorum ben kendisinden memnunum aslında. Siz kime gidiyorsunuz
cansuece oradaki hemen hemen bütün doktorlar iyi içiniz rahat olsun 😊 ben şu an 21 haftalık hamileyim. Siz kaçıncı haftanızdasınız?
Lalesen Işık beye gidiyorum. Geçen ay izinliydi yıldız hanıma gittim ama Işık bey daha iyi geliyor bana. Doğum ücreti de prof olmasına rağmen bi tık daha uygun. İndirim istedik %10 indirim de yaptı yatış çıkış bölümü
MinikTavsanim çok güldum 😁
fosforlukalem ne kadara anlaştınız peki. Bu arada ışık beyi en son gittiğimde tesadüf gördüm bukadar güler yüzlü hastasını yakını gibi goren bir doktor daha gormedim. Kesinlikle doğru tercih bence çok şanslısınız. isini severek yapan bir insan bence😊
Denizkaplan bilmiyorum ki canım olabilir
Lalesen Kesinlikle Işık beyin üstüne tanımıyorum. Görümcemin doğumunu yaptırdı 3.5 yıl önce. Görümcem hâlâ kadın hastalıkları için ona gidiyor. Ben de daimi hastasıyım artık 😅 8500 normal, 9000 sezeryan, 1500 epidural dediler. Epiduralden indirim yapamıyorlarmış
fosforlukalem yanılmamışım kesinlikle mükemmel bir insan oldugu belli bir kaç hastasıyla konuşmasına şahit oldum eminim bütün hastalarda çok seviyordur kendisini ki ben bile görmeyle sevdim kendisini😊