Berilyldzz hepimiz inşallah canım 🥰😍
📍Gittiğiniz Hastane / Doktor / Muayene ve Doğum Ücreti Nedir ?
- Düzenlendi
Kbra3401 mehmet alicik’e gidiyorum canım. Sen hangisine gidiyosun?
Bodrum Acibadem de Tahir Ates e gidiyorum sgk li oldugum icin muayene ucreti 315 tl sanirim dogumda 5000 tl civari olacak o da tanıdık vesilesiyle
Burcuruya bence Ertuğrul beye git çok memnun kalırsın. Pazar, pazartesi, salı orda birde gündüzden randevu al akşam çalışıyor. Yoğun oluyor biraz.
Esenler Avicanna.
Muayene /95
Normal Doğum /1900
Zorunlu Sezeryan/2300
Zeynepkuzu 300 mü şaka gibi çok iyi 😂😂
Zeyneptoprak çok kibar ve iyi mesleğinde de çok eskiden tanıyorum kendisini. Hayırlısiyla kucağınıza alın bebeğinizi 🙏🙏
elisas-mom amin inşallah evet kiba iyi bende sevdim ama merak ettiğim bişey var 32 de gittim bana 37 de gel dedi aralık fazla uzun diyilmi ben yinede 35 de tekrar gidicem tabide
Destanannesi filiz hanımı çok öneren var tecrübeli bakalım sonradan ne olur
Deletedmom320 Tekden hastanesine Özlem katırcı mükemmel bi doktor
SK-Annesi doktor çok guleryuzlu kuzum çok iyi ve çok neşeli ben memnunum ama doğumumu devlette yapacağım çünkü benim evimle kadın doğum hastanesi 5 dakika 😂 özel mavi deniz biraz uzak kalıyor bna , murat beye gidince arkadaşım canselin tavsiyesi üzerine geldim dersin 🙏☺️
AtesAlininAnnesi bugün tam 25+6 kuzum 🙏sen
SK-Annesi bugün tam 25+6 kuzum sen kaç haftaliksin ? Ve şöyle bişi var mesela bugün kontrole gidiyosun 40 TL ödüyorsun 10 gün içinde bidha gidersen ücret odemiyosun ☺️
Mevaninannesi21 75 tl canım muayene 10 gün de kontrol hakkın var. normal doğum 1250 ama sezaryen ne kadar bilmiyorum
Tekirdağ Çorlu özel vatan hastanesi Erson Aksu 🥰 hem doktorumdan hemde hastaneden çok memnunum 107 tl muayene 2900 doğum ücreti :)
Leylaatmaca ziyaretçi kabul ediyorlar mı acaba onu hep sormayı unutuyorum
Leylaatmaca bizede aynı dediler fiyatına 🤗