Deletedmom281 İstanbul Esenler Medipol hastanesi/ Doç. Dr. Burcu Aydın Boyama/ 200 tl muayene/2750 tl normal, 3300 tl zorunlu sezaryen
📍Gittiğiniz Hastane / Doktor / Muayene ve Doğum Ücreti Nedir ?
Şimdi size bi fiyat söylicem şok olacaksınız gerçi o hastanede Doğum olmuyor sadece muayeneler İstanbul Aksaray vatan Medipol kliniği ufak tarihi bir mekanı hastaneye çevirmişler doktor Zeynep koca yurt çok tatlı kibar bir kadın muayene ücreti 55 tl
yagmurclk normal 2250
Meralvedatazer benim yengem sezaryen oldu 1.800 bahat hastanesinde hamza bey doktoru normal doğum nasıl 1800 oluyor hangi doktor bunu söyledi 😳
Esmaemir17 ne zaman doğum etti ki fuat bora doktorum aysen özcana sordum oda aynı fiyatları söyledi
Merhaba bende Osmaniye İbn-i sina hastanesine gidiyorum muayene ücreti 150 tl doktorum özcan doğanay 2.ci gidişim kararsızlık içindeyim ama
Balyanakmom sende kart yok mu canım ?
Denizli denipol Semih mun muayene ücreti 110 TL normal ve sezeryan 2500 TL her ikisi de aynı fiyatı doktorumdan aşırı memnunum
Zeynep55 çok memnunum Bülent Karaoğlan
Busrauzer hastaneden memnunum Allah var. Ben de Fuat Demir e gidiyorum çok ilgili bir doktor . Sadece hastane biraz masraflı. Bi de hastaneye 1.30 saatlik bi ilçeden gidiyoruz haliyle yoruyor . Amin inşallah Allah razı olsun
AselAfra fatma bilgehan
Zeynepkuzu Maraş’ta doğum çok iyiymiş ben Osmaniye DÜZİÇİ Koruparka gidiyorum 65₺ muayene Doğum ücretini de 1200 ile 1500 arası diyorlar