Dilara60 Şimdi hatırladım biz başka bir postta konuşmuştuk göcekte oturuyorum demiştiniz 😊ben letoona geçmiştim ama sadece bir kez gittim sonra gül bitekere devam ettim tekrar
📍Gittiğiniz Hastane / Doktor / Muayene ve Doğum Ücreti Nedir ?
Kayseri Acıbadem hastanesi standart paket 7.000 vip paket 9.500.. Epidural istersek +1.500
…muayeneler 250 lira
Aslimik kızımı 4 sene once doktor Leyla Özkapakçı yaptı gece yarısı ayağa kalktim hic bi problem yaşamadım herkez şaşırmıştı. Smdi 27 haftalik hamileyim yine ona gidiyorum. Dualarla başlıyor doğuma hem cok güler yüzlü hem detaycı hemde sıkılmadan bütün sorulara cevap veriyor inanın hep pozitif kadın. Evet 110 tl ama kdv yada işlem ücreti aliyolar toplam 145 tl ödüyorsunuz. Hamile kaldığımı öğrendiğimden beri oraya gidiyorum. Tek sorun Leyla hanım öglen saat 2 ye kadr orda sonra çıkıyor.
Tucenur dr ismi nedir acaba :)
Zeyneptoprak hangi doktora gidiyorsunuz
nilaykbaby memnunum samimi sıcak bir kadın herhangi anormal durumda kendine direkt ulaşabiliyorsun en çok hoşuma giden bu
AtesAlininAnnesi memnun msnz? Doktor ismi nedir kaç haftalıksınız 👼
Zumree1 canım Bahçelievler medicine tea hanım var alanında çok iyi benim de doktorum
Deletedmom281 Daha önce İzmir Özel Sada hastanesine gidiyordum Gökhan beye çok ta memnundum eşim asker olduğu için göreve gittiği için evde bulunmuyor bnde dogum ivin memlekete geldim Manisa Salihli özel Can Hastanesine gidiyorum Ufuk beye bu doktorumdan da memnunum cok şükür 31+5 deyiz insallah sağ salim kucağıma almayı da nasib eder Rabbım ♡
ikizannesi2985 hangi doktora gidiyorsunuz ben de reyap hastene sine gidiyorum
Deletedmom281 bend orda yaşıyorum normalde uçuş yasak olduğu için Ankara da kaldım doğumumu o nedenle burda yapacağım ama Mehmet erdemoğluna ayrıntılı ultrason için gittim ve tartıştım dediğin gibi gece acil doktoru bakıyor Fatma hanıma gittim ilgisi güzel fakat yoğun sıra bana gelene kadar Bower a gittim orda bi doktor vardı Fatmanur hançer oda güzel hoşuma gitti ama nasip buradaymış. Genesiste doktoruna ulaşamıyorsun çok sıkıntı .
Lalesen tup bebek merkezı sankı 🙄🙄🙄
fosforlukalem ben de aynı şekilde, çok da memnunum .
Svcnvebebegi ben buraya cok yakin oturuyorum ama bu hastaneyi tercih etmedim baris beyi herkes tanir cok iyi bir doktor benim bildigim 15 yildan fazla o hastanede
Bende esenler medipol hastanesine gidiyorum dr.elif basol cok seviyorum kendisini muayne ucreti 90 tl dogum fiyatlari henuz ogrenmedim
Ozgecetindag gözü kapalı tuzu kuru, cahil söylemleri. Kimin ne durumda neden öyle bir para ödediğini, belki çok zor durumda ama zorunda olduğu için ödediğini bilmeden. Saçma sapan yaftalarla dolu.. gülsem mi kızsam mı bilemedim. Kızlar bi cevap verin hanginiz hava atmak için para döküyor hastaneye hanımefendi merak ediyor. Vardır veriyordur, vermek zorundadır veriyordur. Zor durumdadır vermek mecburiyetindedir aklı selimliği herkeste olmak zorunda değil tabii.