Wicca inşallah sağlıkla gelsin bebişler kalkma hiç yat hasta olmamaya çalış öksürmemeye çalış Allah yardımcın olsun sağlıkla olsun inşallah 5 hafta daha dayan sonrası zaten inşallah sağlıkla gelir 😍
    Wicca amin cümlemiz inşallah ben de çok korkular var annemin 6 tane ölü Doğumu var ve ben haftada 3 gün hastanedeyim sürekli nst ye giriyorum genetik vs die ödüm kopuyo Allah yardımcımız olsun livdeki bütün ebeler doktorlar asistanlar beni tanıo 😂😂
      Heycanligebe aminnnnn tek dileğimiz bu... Kızımız sağlıkla gelsin yeter diye evden dışarıya çıkmıyorum.. Patates gibi yatıyoruz.. 30 u göreyim biraz gezmeye çıkacağım ama en azından Akbatı nın oraya bi cay kahve içmeye ineyim.. Ev ev ev üzerime geliyor artık.. 🤗 Böyle sohbet etmek iyi geliyor sağol.. Kafanı şişirdiysek affolaaa 🤪
        Heycanligebe hahaha sorma aynen bizde ünlüyüz orada ❤️ Bankodaki kız sen hayırlısıyla bir doğur bende rahatlayacağım walla diyor 😂
        Wicca estağfurullah gelebilirsen hadımköydeyim gel ☺️ Çarşamba gene randevum var ama şişkinlik çok yarın giderim büyük ihtimal
          Heycanligebe instagram varsa ekle istersen başlığın altında lal lal yaptık 😂 nilcolakoglu77
          Wicca Hadımköy merkez PTT üstü eşim PTT çalışıo lojmanda oturuyoruz
          8 gün sonra
          hanımlar merhaba sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alın inşallah. benim sorum normal doğum fiyatları nedir acaba hastanenin bir bilginiz var mı?
            Valla 2 bin civarı die biliorm sezeryan 6 bin onda Emin’im ama
            Heycanligebe Evet ben de oraya gidiyorum kontrollere doğum da orda olcak inşallah güncel fiyatlar bunlar maalesef.
            Ayseyucel 6 ayda bir zamlandığını söyledi fiyatlandırma bölümünde ki kız 🙈
              Ades34 :)))) ben suan 7. Aya girdim 🤣🤣🤣her kontrolde ücret bi tık değişio nerdeyse
                Ayseyucel Öyle mi ben fiyatı yeni aldım sayılır o yüzden sabitledim zamdan etkilenmemek için :) Aynı fiyattan yapıcam doğumu