Ades34 475 tl olması lazım.. O gün kafamda çok net değil.. Acil ameliyata aldı beni çünkü o yüzden yanlış yönlendirmeyeyim..
    Wicca Teşekkür ederim😊 Çok geçmiş olsun bu arada 🙏🏼
      Wicca ben çok istedim Ali beyin benim doktorum olmasını ama riskli gebelere bakıomuş malesef bizde üner beyle dewam ettik
        Heycanligebe Bence şanslısın.. Bana hem Ali bey hem de Bülent bey bakıyor.. Ameliyatıma da beraber girdiler çünkü.. Herhangi birşey yapılmadan, birlikte oturup karar veriyorlar.. Genelde Ali bey karar veriyor olacak olana gerçi... 😂
          Wicca yok canım şükür ben doktorumu seviyorum zaten kaldı 10 gün inşallah 10 gün sonra oğluşum gelecek senin kaç gün kaldı ne ameliyatı oldun
            Heycanligebe ohooooo keşke senin yerinde olsammm .. :) Benim bir önceki hamileliğimde 22. Haftada erken Doğum (ölü) yaptım.. (doktor ihmali) Bu sefer inanılmaz panik halindeydim.. Çok şükür ki karşıma Ali bey çıktı.. 21.haftam geldiğinde acil olarak perinatoloji görsün istedim ve doktorumun önerdiği günden önce gittim ve iyi ki gitmişim.. Ali bey sakin sakin muayenesini yaptı.. En sonuna geldiğimizde, vajinal ultrasona alabilir miyim seni dedi.. O zaman bi terslik olduğunu anladım.. ve o ultrasonda 2.5 cm’lik açılmam olduğunu ve Doğum yapmak üzere olduğumu söyledi.. Şoka girmiştim ağlıyorum, bana diyor ki ağlaman bile keseyi patlatabilir sakin ol.. ne mümkün.. Neyse kendi doktorumu aradı hemen ve beni acil serklaja (servikse dikiş atıyorlar, torba gibi büzüyorlar rahim ağzını) almaları gerektiğini söyledi.. Yarım saat içinde ameliyat oldum.. 😣 Şansımızın %50 olduğunu, ameliyattaki riskler kese patlayabilir, Doğum başlayabilir vs..vs.. derken.. Ameliyattan çıktık.. Ve sonuç bebeğimin kesesinin ilk katmanı yırtık, 2. Katmanı da deforme olmuş.. Yani ultra riskli grubundayım şu an.. 27. Haftaya gireceğim salı günü.. Tek dileğimiz 28 i görmekti.. Şu an 30 olsun en azından diye dua ediyoruz... Çok uzun anlattım değil mi 🤷‍♀️ Bizim hikayemiz de böyle.. Ama İnan bana yerinde olmayı çok isterdim.. 🤗
              Wicca inşallah sağlıkla gelsin bebişler kalkma hiç yat hasta olmamaya çalış öksürmemeye çalış Allah yardımcın olsun sağlıkla olsun inşallah 5 hafta daha dayan sonrası zaten inşallah sağlıkla gelir 😍
                Wicca amin cümlemiz inşallah ben de çok korkular var annemin 6 tane ölü Doğumu var ve ben haftada 3 gün hastanedeyim sürekli nst ye giriyorum genetik vs die ödüm kopuyo Allah yardımcımız olsun livdeki bütün ebeler doktorlar asistanlar beni tanıo 😂😂
                  Heycanligebe aminnnnn tek dileğimiz bu... Kızımız sağlıkla gelsin yeter diye evden dışarıya çıkmıyorum.. Patates gibi yatıyoruz.. 30 u göreyim biraz gezmeye çıkacağım ama en azından Akbatı nın oraya bi cay kahve içmeye ineyim.. Ev ev ev üzerime geliyor artık.. 🤗 Böyle sohbet etmek iyi geliyor sağol.. Kafanı şişirdiysek affolaaa 🤪
                    Heycanligebe hahaha sorma aynen bizde ünlüyüz orada ❤️ Bankodaki kız sen hayırlısıyla bir doğur bende rahatlayacağım walla diyor 😂
                    Wicca estağfurullah gelebilirsen hadımköydeyim gel ☺️ Çarşamba gene randevum var ama şişkinlik çok yarın giderim büyük ihtimal
                      Heycanligebe instagram varsa ekle istersen başlığın altında lal lal yaptık 😂 nilcolakoglu77
                      Wicca Hadımköy merkez PTT üstü eşim PTT çalışıo lojmanda oturuyoruz