Wicca Hadımköy merkez PTT üstü eşim PTT çalışıo lojmanda oturuyoruz
8 gün sonra
hanımlar merhaba sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alın inşallah. benim sorum normal doğum fiyatları nedir acaba hastanenin bir bilginiz var mı?
    Valla 2 bin civarı die biliorm sezeryan 6 bin onda Emin’im ama
    Heycanligebe Evet ben de oraya gidiyorum kontrollere doğum da orda olcak inşallah güncel fiyatlar bunlar maalesef.
    Ayseyucel 6 ayda bir zamlandığını söyledi fiyatlandırma bölümünde ki kız 🙈
      Ades34 :)))) ben suan 7. Aya girdim 🤣🤣🤣her kontrolde ücret bi tık değişio nerdeyse
        Ayseyucel Öyle mi ben fiyatı yeni aldım sayılır o yüzden sabitledim zamdan etkilenmemek için :) Aynı fiyattan yapıcam doğumu
          Merhaba,ben gecen sene lin föoryada kist ameliyatı oldum.hediye dağdeviren yaptı ameliyatımı daha sonra sürekli anama kansızlık problemi yasadım,2 ay önce hediye hanımdan tandevu bile alamadım cebinden aradım ulaşamadım bile 😔sonra kız kardeşimin dr olan muzaffer uçarere gittim adam kistimin tekrarladığını bu şekilde bebek sahibi olamazsın dedi önce kist tedavisi sonra tüp bebeğe başladık Allah ondan razı olsun süper duayen bir doktor hastalarının cebini düşünen çok iyi bir doktor.transferimiz gerçekleşti sonucu bekliyoruz🙏İstinye bahçeşehir muzaffer bey tek geçiyorum
          Ayseyucel Gidip bi konuşun sabitlemiyoruz dedi önce fakat bilgisayara not aldı zamdan etkilenmeyeceksiniz dedi bize 😊
          6 ay sonra

Onetreehill merhabalar ben de medikalpark Bahçelievler hastanesini düşünüyorum oturduğum semte yakın olduğu için. Siz serpil Kırım’da mı Doğum yaptınız düşüncelerinizi merak ediyorum

16 gün sonra

Izlem bende oraya gitmek istiyorum şuan da Acıbadem’e gidiyorum fakat Doğum ücretleri uçmuş oradaki fiyatlar nedir bilginiz var mı

25 gün sonra
          Onetreehill merhaba Doğum ücreti nedir acaba suda Doğum fiyatını merak ediyorum
          6 ay sonra

Izlem bende tamer beye gitmek istiyorum tup bebek icin herkes çok memnun gidenlerden