hanımlar merhaba sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alın inşallah. benim sorum normal doğum fiyatları nedir acaba hastanenin bir bilginiz var mı?
LİV Hospital (İstinye üniversitesi hastanesi-Bahçeşehir)
Valla 2 bin civarı die biliorm sezeryan 6 bin onda Emin’im ama
BASAKCI2015 İstinye üniv.Liv de normal 6000 sezaryen 7000₺
Ades34 oooyyyy varmı o kadar 🤔🤔🤔🤔
Heycanligebe Evet ben de oraya gidiyorum kontrollere doğum da orda olcak inşallah güncel fiyatlar bunlar maalesef.
Ades34 500 küsürdü galiba
Ades34 1000 tl artmışmı 🙈🙈🙈🙈
Bnde muzaffer beye gidiyorum
Onetreehill mrhb bende liv hospital ulus hastanesine gidiyorum doktorum tamer sozen cok memnunum
Ades34 :)))) ben suan 7. Aya girdim 🤣🤣🤣her kontrolde ücret bi tık değişio nerdeyse
Merhaba,ben gecen sene lin föoryada kist ameliyatı oldum.hediye dağdeviren yaptı ameliyatımı daha sonra sürekli anama kansızlık problemi yasadım,2 ay önce hediye hanımdan tandevu bile alamadım cebinden aradım ulaşamadım bile 😔sonra kız kardeşimin dr olan muzaffer uçarere gittim adam kistimin tekrarladığını bu şekilde bebek sahibi olamazsın dedi önce kist tedavisi sonra tüp bebeğe başladık Allah ondan razı olsun süper duayen bir doktor hastalarının cebini düşünen çok iyi bir doktor.transferimiz gerçekleşti sonucu bekliyoruz🙏İstinye bahçeşehir muzaffer bey tek geçiyorum
6 ay sonra
Onetreehill merhabalar ben de medikalpark Bahçelievler hastanesini düşünüyorum oturduğum semte yakın olduğu için. Siz serpil Kırım’da mı Doğum yaptınız düşüncelerinizi merak ediyorum
16 gün sonra
25 gün sonra
Onetreehill merhaba Doğum ücreti nedir acaba suda Doğum fiyatını merak ediyorum
6 ay sonra
Izlem bende tamer beye gitmek istiyorum tup bebek icin herkes çok memnun gidenlerden