Heycanligebe ohooooo keşke senin yerinde olsammm .. :) Benim bir önceki hamileliğimde 22. Haftada erken Doğum (ölü) yaptım.. (doktor ihmali) Bu sefer inanılmaz panik halindeydim.. Çok şükür ki karşıma Ali bey çıktı.. 21.haftam geldiğinde acil olarak perinatoloji görsün istedim ve doktorumun önerdiği günden önce gittim ve iyi ki gitmişim.. Ali bey sakin sakin muayenesini yaptı.. En sonuna geldiğimizde, vajinal ultrasona alabilir miyim seni dedi.. O zaman bi terslik olduğunu anladım.. ve o ultrasonda 2.5 cm’lik açılmam olduğunu ve Doğum yapmak üzere olduğumu söyledi.. Şoka girmiştim ağlıyorum, bana diyor ki ağlaman bile keseyi patlatabilir sakin ol.. ne mümkün.. Neyse kendi doktorumu aradı hemen ve beni acil serklaja (servikse dikiş atıyorlar, torba gibi büzüyorlar rahim ağzını) almaları gerektiğini söyledi.. Yarım saat içinde ameliyat oldum.. 😣 Şansımızın %50 olduğunu, ameliyattaki riskler kese patlayabilir, Doğum başlayabilir vs..vs.. derken.. Ameliyattan çıktık.. Ve sonuç bebeğimin kesesinin ilk katmanı yırtık, 2. Katmanı da deforme olmuş.. Yani ultra riskli grubundayım şu an.. 27. Haftaya gireceğim salı günü.. Tek dileğimiz 28 i görmekti.. Şu an 30 olsun en azından diye dua ediyoruz... Çok uzun anlattım değil mi 🤷♀️ Bizim hikayemiz de böyle.. Ama İnan bana yerinde olmayı çok isterdim.. 🤗