Mugeoznc evet canım eşimle beraber katılıcam eğitime 2-3 haziran da 2 günlük 500 TL.
LİV Hospital (İstinye üniversitesi hastanesi-Bahçeşehir)
Ben ilk başta gebeliğimi öğrenir öğrenmez bahçeşehir liv’e gittim, oraya gidenlerin hiç biri bana önermedi fakat ben hastanenin adı var temiz diye devam ettim. Sonra perinatoloğa girdim bebeğin miğdesinde parlama olduğunu ve test yaptırmam gerektiğini söyledi doktoruma sordum doktor hemen yapmamız gerekiyor dedi. Ben içimi rahatlatmak için yaptıralım dedim fakat 10.000 tl test ücreti istendi benden, 2’li ve 4’lü taramam çok iyiyken doktor beni çok korkuttu ve biraz durumun maddiyatçılık olduğunu anladım hemen değiştirdim hastanemi. Bilginiz olsun. Bu arada hastaneyi kimse önermiyor çünkü yeni bir hastane ve hastanenin oturması için 8-10 yıla ihtiyacı var.
6 ay sonra
Esraumit doğum oldumu acaba 😊 de aynı o sebeple soruyorum
bir ay sonra
Onetreehill bende medicana da bir doktora gidiyorum ve aynı sebeple değiştirsem mi diye düşünüyorum sizin doktorunuz kimdi medicana da aynı kişi mi merak ediyorum ve liv de kime gittiniz
Onetreehill burası evime cok yakın bir hastane olmasına rağmen tercih etmiyorum çünkü daha öncesinde acili,göz bölümüne,dahiliye bölümüne ve genel cerrahi bölümüne gittim fazla şans bile vermişim hiçbir hizmetinden memnun kalmadım tamamen maddiyat cıkarlı oldugunu düşünüyorum gereksiz bir dünya tahlil istediler en son şeker yüklemesi için elimde dış doktor istek kağıdı yani laboratuvar kağıdı olmasına ragmen ısrarla önce kadın doğum doktoruna muayene olmamın şart oldugunu onun için ücret ödemem gerekliliği söylenince birdaha kapısının önünden bile geçmeme kararı almamıza sebep oldu.
14 gün sonra
Ben perinatolog Ali bey den inanılmaz memnunum.. Doktorum da Bülent Tekin.. Şu an için herşey gayet yolunda ilerliyor..
Onetreehill hangi medicana canım beylikdüzümü orda hangi dr gittin fiyati ne zmn aldın bide
Onetreehill ben aynı hastanede Billur Küpelioğluna gidiyorum çok memnunum
Onetreehill bende üner beye gidiorm çok cici bi adam ama
Wicca yanlış hatırlıosn canım 575 tl özel sigorta geçmio ama dediğin gibi süper doktor
Heycanligebe 😂 o detayı kaçırmışım o zaman.. Düzelttiğin için sağol canım 🤗
Wicca ben çok istedim Ali beyin benim doktorum olmasını ama riskli gebelere bakıomuş malesef bizde üner beyle dewam ettik
- Düzenlendi
Heycanligebe Bence şanslısın.. Bana hem Ali bey hem de Bülent bey bakıyor.. Ameliyatıma da beraber girdiler çünkü.. Herhangi birşey yapılmadan, birlikte oturup karar veriyorlar.. Genelde Ali bey karar veriyor olacak olana gerçi... 😂
Wicca yok canım şükür ben doktorumu seviyorum zaten kaldı 10 gün inşallah 10 gün sonra oğluşum gelecek senin kaç gün kaldı ne ameliyatı oldun
Heycanligebe ohooooo keşke senin yerinde olsammm .. :) Benim bir önceki hamileliğimde 22. Haftada erken Doğum (ölü) yaptım.. (doktor ihmali) Bu sefer inanılmaz panik halindeydim.. Çok şükür ki karşıma Ali bey çıktı.. 21.haftam geldiğinde acil olarak perinatoloji görsün istedim ve doktorumun önerdiği günden önce gittim ve iyi ki gitmişim.. Ali bey sakin sakin muayenesini yaptı.. En sonuna geldiğimizde, vajinal ultrasona alabilir miyim seni dedi.. O zaman bi terslik olduğunu anladım.. ve o ultrasonda 2.5 cm’lik açılmam olduğunu ve Doğum yapmak üzere olduğumu söyledi.. Şoka girmiştim ağlıyorum, bana diyor ki ağlaman bile keseyi patlatabilir sakin ol.. ne mümkün.. Neyse kendi doktorumu aradı hemen ve beni acil serklaja (servikse dikiş atıyorlar, torba gibi büzüyorlar rahim ağzını) almaları gerektiğini söyledi.. Yarım saat içinde ameliyat oldum.. 😣 Şansımızın %50 olduğunu, ameliyattaki riskler kese patlayabilir, Doğum başlayabilir vs..vs.. derken.. Ameliyattan çıktık.. Ve sonuç bebeğimin kesesinin ilk katmanı yırtık, 2. Katmanı da deforme olmuş.. Yani ultra riskli grubundayım şu an.. 27. Haftaya gireceğim salı günü.. Tek dileğimiz 28 i görmekti.. Şu an 30 olsun en azından diye dua ediyoruz... Çok uzun anlattım değil mi 🤷♀️ Bizim hikayemiz de böyle.. Ama İnan bana yerinde olmayı çok isterdim.. 🤗