Arkadaşlar merhaba,

23 haftalık gebeyim ve normalde Medicana İnternational a gidiyordum.
Hastanemi değiştirmek istedim ve Bahçeşehir de LİV Hospital e geldim ve burada Serpil Kırım isimli doktoru önerdiler, tatlı bir bayana benziyor... Bir kaç muayeneden sonra karar vereceğim fakat öncesinde size de sormak istedim aranızda bu hastanede bu doktoru tecrübe eden var mı?

• [silindi]

Onetreehill görümcem ı hastanede doğum yaptı ama doktoru başka biriydi. Hastane odaları her şey çok güzel o kendi doktorundan gayet memnundu. Ama geçenlerde acile gittim akşam bile poliklinlik oluyor ve görümcemin doktoruna denk geldim Allah’ım nefret ettim. Ultrasonda kasılma görmüş , beni nst’ye bağladı 26 haftalıkken. Bende girdim tabi neyse sıkıntı çıkmadı Allah’tan. Bana bide ultrason kağıtları verdi bunu doktoruna gösterirsin kasılma alanın vs. Kendi doktoruma gittim ve durumu anlattım doktorum profesör ve dedi ki 1.ultrasonda kasılma gözükmez 2. 26 haftalık gebe nst’ye sokulmaz. Bide ilgi vs hiç yoktu resmen muayene ücreti ödedim oraya. Ama odaları çok güzeldi görümcem de memnun kalmıştı o kadından. Serpil hanımı bilmiyorum gittikçe anlaşılıyor nasıl oldukları.

Onetreehill ben o hastaneye gidiyorum hatta bugun kontrolum vardı muzaffer ucarer.hatta bana orda bi bayan onerdiler ama ismini tam anlamadım bu bayanda olabilir.bu doktordan da cok memnunum cok güleryüzlü tatlı

Onetreehill bende daha yeni bir doktora başladım liv de 20. Haftadayım doktor zor buldum billur küpelioğlu tatlı bir Kadın dene istersen

• [silindi]

Esraumit Ceyda Perçinoğlu Aydın. Baktım şimdi internetten bu doktordu

Muzaffer beye gittim 2 defa cok memnun kaldim ama dogum ucreti 9000 tl dediler %15 indirim yaparız dediler o bizi cok zorladi😟

• [silindi]

Onetreehill hastane güzel yeni yapılmış odalar falan ilgi de çok güzeldi doğumda. Görümcem gayet memnun doktorundan ama onunda pek doktordan anladığını sanmıyorum😀 ama diğer doktorlar iyiymiş baksana herkes güzel şeyler yazmış inşallah seversin doktorunu doktorla iletişim çok önemli 🙏

• [silindi]

Poyrazveasya doktor profesör diye mi 9000 tl dediler merak ettim

• [silindi]

Esraumit internetten baktımda doktor profesör değil. Yani gereksiz profesör diye düşünmüştüm ama bence yrd.doçent için fazla