Wicca amin cümlemiz inşallah ben de çok korkular var annemin 6 tane ölü Doğumu var ve ben haftada 3 gün hastanedeyim sürekli nst ye giriyorum genetik vs die ödüm kopuyo Allah yardımcımız olsun livdeki bütün ebeler doktorlar asistanlar beni tanıo 😂😂
    Heycanligebe aminnnnn tek dileğimiz bu... Kızımız sağlıkla gelsin yeter diye evden dışarıya çıkmıyorum.. Patates gibi yatıyoruz.. 30 u göreyim biraz gezmeye çıkacağım ama en azından Akbatı nın oraya bi cay kahve içmeye ineyim.. Ev ev ev üzerime geliyor artık.. 🤗 Böyle sohbet etmek iyi geliyor sağol.. Kafanı şişirdiysek affolaaa 🤪
      Heycanligebe hahaha sorma aynen bizde ünlüyüz orada ❤️ Bankodaki kız sen hayırlısıyla bir doğur bende rahatlayacağım walla diyor 😂
      Wicca estağfurullah gelebilirsen hadımköydeyim gel ☺️ Çarşamba gene randevum var ama şişkinlik çok yarın giderim büyük ihtimal
        Heycanligebe instagram varsa ekle istersen başlığın altında lal lal yaptık 😂 nilcolakoglu77
        Wicca Hadımköy merkez PTT üstü eşim PTT çalışıo lojmanda oturuyoruz
        8 gün sonra
        hanımlar merhaba sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alın inşallah. benim sorum normal doğum fiyatları nedir acaba hastanenin bir bilginiz var mı?
          Valla 2 bin civarı die biliorm sezeryan 6 bin onda Emin’im ama
          Heycanligebe Evet ben de oraya gidiyorum kontrollere doğum da orda olcak inşallah güncel fiyatlar bunlar maalesef.
          Ayseyucel 6 ayda bir zamlandığını söyledi fiyatlandırma bölümünde ki kız 🙈
            Ades34 :)))) ben suan 7. Aya girdim 🤣🤣🤣her kontrolde ücret bi tık değişio nerdeyse
              Ayseyucel Öyle mi ben fiyatı yeni aldım sayılır o yüzden sabitledim zamdan etkilenmemek için :) Aynı fiyattan yapıcam doğumu
                Merhaba,ben gecen sene lin föoryada kist ameliyatı oldum.hediye dağdeviren yaptı ameliyatımı daha sonra sürekli anama kansızlık problemi yasadım,2 ay önce hediye hanımdan tandevu bile alamadım cebinden aradım ulaşamadım bile 😔sonra kız kardeşimin dr olan muzaffer uçarere gittim adam kistimin tekrarladığını bu şekilde bebek sahibi olamazsın dedi önce kist tedavisi sonra tüp bebeğe başladık Allah ondan razı olsun süper duayen bir doktor hastalarının cebini düşünen çok iyi bir doktor.transferimiz gerçekleşti sonucu bekliyoruz🙏İstinye bahçeşehir muzaffer bey tek geçiyorum