Mugeoznc Serpil Kırım a gidiyorum. Çok tatlı ve ilgili bir kadın hatta nefes eğitimi de veriyor, doğumu o hastanede yaparsan eğitim ücretini doğumdan düşüyor.
LİV Hospital (İstinye üniversitesi hastanesi-Bahçeşehir)
Onetreehill yarın için muzaffer uçarere randevu aldım duruma göre bakarım canım teşekkür ederim
Onetreehill eğitim için ayriyetten ücret mi ödüyoruz da sonra düşüyor
Mugeoznc evet canım eşimle beraber katılıcam eğitime 2-3 haziran da 2 günlük 500 TL.
Ben ilk başta gebeliğimi öğrenir öğrenmez bahçeşehir liv’e gittim, oraya gidenlerin hiç biri bana önermedi fakat ben hastanenin adı var temiz diye devam ettim. Sonra perinatoloğa girdim bebeğin miğdesinde parlama olduğunu ve test yaptırmam gerektiğini söyledi doktoruma sordum doktor hemen yapmamız gerekiyor dedi. Ben içimi rahatlatmak için yaptıralım dedim fakat 10.000 tl test ücreti istendi benden, 2’li ve 4’lü taramam çok iyiyken doktor beni çok korkuttu ve biraz durumun maddiyatçılık olduğunu anladım hemen değiştirdim hastanemi. Bilginiz olsun. Bu arada hastaneyi kimse önermiyor çünkü yeni bir hastane ve hastanenin oturması için 8-10 yıla ihtiyacı var.