Heycanligebe Bu Arada Allah bağışlasın yakışıklıyı.. 🙏🏻 Hayırlısıyla sorunsuz kucağına almanı diliyorum.. ❤️
LİV Hospital (İstinye üniversitesi hastanesi-Bahçeşehir)
Wicca inşallah sağlıkla gelsin bebişler kalkma hiç yat hasta olmamaya çalış öksürmemeye çalış Allah yardımcın olsun sağlıkla olsun inşallah 5 hafta daha dayan sonrası zaten inşallah sağlıkla gelir 😍
Wicca amin cümlemiz inşallah ben de çok korkular var annemin 6 tane ölü Doğumu var ve ben haftada 3 gün hastanedeyim sürekli nst ye giriyorum genetik vs die ödüm kopuyo Allah yardımcımız olsun livdeki bütün ebeler doktorlar asistanlar beni tanıo 😂😂
Heycanligebe aminnnnn tek dileğimiz bu... Kızımız sağlıkla gelsin yeter diye evden dışarıya çıkmıyorum.. Patates gibi yatıyoruz.. 30 u göreyim biraz gezmeye çıkacağım ama en azından Akbatı nın oraya bi cay kahve içmeye ineyim.. Ev ev ev üzerime geliyor artık.. 🤗 Böyle sohbet etmek iyi geliyor sağol.. Kafanı şişirdiysek affolaaa 🤪
Heycanligebe hahaha sorma aynen bizde ünlüyüz orada ❤️ Bankodaki kız sen hayırlısıyla bir doğur bende rahatlayacağım walla diyor 😂
Wicca estağfurullah gelebilirsen hadımköydeyim gel ☺️ Çarşamba gene randevum var ama şişkinlik çok yarın giderim büyük ihtimal
Heycanligebe hadımköyde nerdesin? Ben esenkentteyim.. tüh bende salı günü hastanede olacağım..
Heycanligebe instagram varsa ekle istersen başlığın altında lal lal yaptık 😂 nilcolakoglu77
Wicca Hadımköy merkez PTT üstü eşim PTT çalışıo lojmanda oturuyoruz
8 gün sonra
hanımlar merhaba sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alın inşallah. benim sorum normal doğum fiyatları nedir acaba hastanenin bir bilginiz var mı?
Valla 2 bin civarı die biliorm sezeryan 6 bin onda Emin’im ama
BASAKCI2015 İstinye üniv.Liv de normal 6000 sezaryen 7000₺
Ades34 oooyyyy varmı o kadar 🤔🤔🤔🤔
Heycanligebe Evet ben de oraya gidiyorum kontrollere doğum da orda olcak inşallah güncel fiyatlar bunlar maalesef.
Ades34 500 küsürdü galiba
Ades34 1000 tl artmışmı 🙈🙈🙈🙈
Bnde muzaffer beye gidiyorum
Onetreehill mrhb bende liv hospital ulus hastanesine gidiyorum doktorum tamer sozen cok memnunum
Ades34 :)))) ben suan 7. Aya girdim 🤣🤣🤣her kontrolde ücret bi tık değişio nerdeyse