Hayalim9786 heyecanla insan bekliyor ama gelmeyince gelmiyor bu cucukler 😁denemedigim şey kalmadı valla yok kanaat getirdim ne yaparsan yap kendi ne zaman isterse o zaman geliyor 😁
Mayıs Anneleriiiiiiii 😀Şafak kaç ??
Son 4 perşembe günü sezeryan☺️
umyhfsa aynen öyle cnm benmde denemediğim şey kalmadı😊zamanını Allah bilir tek çare beklemek 😉😊
0 😂
Hayalim9786 kesinlikle ya 😊Ama Rabbim biliyor ya onun işine karışmak degil haşa heyecan sabirsizlik evlat hasretinden böyle aceleci oluyoruz hepimiz 😊😊
Aysegolcuk hiç bir belirti yok mu😂😂
umyhfsa adetime göre günüm geçtş ama geç döllenmeydi 13 gün kaldı. Popomda acayip sancı var mahvoldum
Elifffatih kalçadan arada bana da giriyor ama geri gidiyor 😁Rabbim yardimcimiz olsun yaa
Son 1 🙈 nişan geldi azıcık su geldi sızıntı seklinde bebek de kasılıyo ama gelmiyo bi türlü. Meryem ana otunu cok önermiş herkes onu denicem. Sancılarım da az az var kasıklarda ama bilemiyorum tabii
umyhfsa Son 12 😬 ağrıdan yatakta dönemiyorum bile oturup kalkmak devlet meselesi gibi nişan yok su yok açılma yok daha çatı muayenem bile yapılmadı ama karnımdaki sertleşme ve kasılmalar beni korkutmaya yetiyor özellikle 2 gündür vajinadaki bıçak batıyormuş hissi baya korkutuyor beni 😬😬😬 ailemin yanına geldim doğum için ve eşimin gelmesini dört gözle bekliyorum çünkü doğuma girmek istiyor ve o gelmeden doğmasın diye her gün bebeğimle konuşup telkin vermekten başka yaptığım bişey yok 🤭 doğum sonrasıyla ilgili korkularımdan ve felaket senaryolarımdan hiç bahsetmeyeyim 🙈🙈🙈🙈 nerdeeeeeee bebeğimin varlığını öğrendiğim ilk günlerdeki o özgüven 🤫