umyhfsa sağlıkla biran önce gelseler ya acı çekeceğimizi biliyoruz ama acı olsun diye de 4 gözle bekliyoruz annelik böyle bişey sanırım ☺️
    Hayalim9786 heyecanla insan bekliyor ama gelmeyince gelmiyor bu cucukler 😁denemedigim şey kalmadı valla yok kanaat getirdim ne yaparsan yap kendi ne zaman isterse o zaman geliyor 😁
      seval34 bir mayıs bebeği inadı daha 😂 benim de son 2 ama hiç umudum yok yaa
        Gg123 kesinlikle öyle yaam😊bide her doğum hikayesinde en sonda bebeği görünce herşey geçiyor yazıyorlar ya ve hepsi aynı şeyi yaziyorcdemekki gerçekten öyle diyorum korku falan da kalmıyor 😊😊
          Bimet yaa sizinki tam ner belli masallah 😊Rabbim yardimciniz olsun inallah. Kac haftalık oluyirsunu doğum yapincaa
          umyhfsa aynen öyle cnm benmde denemediğim şey kalmadı😊zamanını Allah bilir tek çare beklemek 😉😊
            Nerm7n arada 1 gün var acaba kim önce doğuracak 😂 normal mi sezeryan mi sizinki 😊
              umyhfsa en fazla çekeceğimiz 1 gün sonrası vok güzel diye kendimi motive ediyorum 😂😂
                Hayalim9786 kesinlikle ya 😊Ama Rabbim biliyor ya onun işine karışmak degil haşa heyecan sabirsizlik evlat hasretinden böyle aceleci oluyoruz hepimiz 😊😊
                  seval34 onlar rahata anneleri perişan hergün acaba geldi mi gelecek mi diye beklemek çook stresli ya 😂
                    umyhfsa adetime göre günüm geçtş ama geç döllenmeydi 13 gün kaldı. Popomda acayip sancı var mahvoldum
                      Gg123 ahh o gün hayırlısı ile bir gelse bu gelse var ya 😂😂doğum yaparken al acele edyordun şimdi çek acısını diye kendime soylenecegim günü iple çekiyorum
                        Elifffatih kalçadan arada bana da giriyor ama geri gidiyor 😁Rabbim yardimcimiz olsun yaa
                        Son 1 🙈 nişan geldi azıcık su geldi sızıntı seklinde bebek de kasılıyo ama gelmiyo bi türlü. Meryem ana otunu cok önermiş herkes onu denicem. Sancılarım da az az var kasıklarda ama bilemiyorum tabii