Son 2 dedik biz 😥😊
Sizde Durum Ne Hamisler Ne Kadar kaldı. Ağrı, Sancı ,Açılma, Nişan var mi Hydin Sohbet edelim biraz. Hem gelecek Hamislere de tecrube olur en azından 😊😊 Benim nişan geldi onun dışında bi belirttim yok 2 gün sonra kontrole giecegim inşallah. Devlete gidiyorum ne der acaba 😐 fikri olan var mi 😊😁
    Bır avazda bebeğinize kavusun inş🙏benımde son 15 gün kaldı tabi 40.haftayı doldurursa..benim de herhangi bır belirtim yok doğum adına, arada sertleşen karın dışında 😁salı günü çatı muayenem var inş güzel seyler olur normal doğum yapmayı çok istiyorum, hepimize kolay doğumlar diliyorum evlatlarımıza biran önce kavusalım inş🙏🙏
      umyhfsa son 9 ama hiç belirti yok ne nişan ne su doktor açılma var mı diye hiç bakmadı ondan açılmayı bilmiyorum ağrım sızım hiç yok oğlumun gelesi pek yok galiba 😊😊
        umyhfsa benimde son 9 gün gözüküyor karın sertleşmesi dışında hiçbir belirti yok belirti olsun istiyorum ama yok yok 😔
          Gg123 Bende de arada oluyir heyecanlaniyorum sonra geri gidiyor 😂
            Tubademir85 Amin inşallah ya. Bende normal istiyorum inşallah bir sıkıntı çıkmaz 😄çok sabirsizim cokkkkkk
            umyhfsa sağlıkla biran önce gelseler ya acı çekeceğimizi biliyoruz ama acı olsun diye de 4 gözle bekliyoruz annelik böyle bişey sanırım ☺️
              Hayalim9786 heyecanla insan bekliyor ama gelmeyince gelmiyor bu cucukler 😁denemedigim şey kalmadı valla yok kanaat getirdim ne yaparsan yap kendi ne zaman isterse o zaman geliyor 😁
                seval34 bir mayıs bebeği inadı daha 😂 benim de son 2 ama hiç umudum yok yaa
                  Gg123 kesinlikle öyle yaam😊bide her doğum hikayesinde en sonda bebeği görünce herşey geçiyor yazıyorlar ya ve hepsi aynı şeyi yaziyorcdemekki gerçekten öyle diyorum korku falan da kalmıyor 😊😊
                    Bimet yaa sizinki tam ner belli masallah 😊Rabbim yardimciniz olsun inallah. Kac haftalık oluyirsunu doğum yapincaa
                    umyhfsa aynen öyle cnm benmde denemediğim şey kalmadı😊zamanını Allah bilir tek çare beklemek 😉😊
                      Nerm7n arada 1 gün var acaba kim önce doğuracak 😂 normal mi sezeryan mi sizinki 😊