umyhfsa sağlıkla biran önce gelseler ya acı çekeceğimizi biliyoruz ama acı olsun diye de 4 gözle bekliyoruz annelik böyle bişey sanırım ☺️
    Hayalim9786 heyecanla insan bekliyor ama gelmeyince gelmiyor bu cucukler 😁denemedigim şey kalmadı valla yok kanaat getirdim ne yaparsan yap kendi ne zaman isterse o zaman geliyor 😁
      seval34 bir mayıs bebeği inadı daha 😂 benim de son 2 ama hiç umudum yok yaa
        Gg123 kesinlikle öyle yaam😊bide her doğum hikayesinde en sonda bebeği görünce herşey geçiyor yazıyorlar ya ve hepsi aynı şeyi yaziyorcdemekki gerçekten öyle diyorum korku falan da kalmıyor 😊😊
          Bimet yaa sizinki tam ner belli masallah 😊Rabbim yardimciniz olsun inallah. Kac haftalık oluyirsunu doğum yapincaa
          umyhfsa aynen öyle cnm benmde denemediğim şey kalmadı😊zamanını Allah bilir tek çare beklemek 😉😊
            Nerm7n arada 1 gün var acaba kim önce doğuracak 😂 normal mi sezeryan mi sizinki 😊
              umyhfsa en fazla çekeceğimiz 1 gün sonrası vok güzel diye kendimi motive ediyorum 😂😂
                Hayalim9786 kesinlikle ya 😊Ama Rabbim biliyor ya onun işine karışmak degil haşa heyecan sabirsizlik evlat hasretinden böyle aceleci oluyoruz hepimiz 😊😊
                  seval34 onlar rahata anneleri perişan hergün acaba geldi mi gelecek mi diye beklemek çook stresli ya 😂
                    umyhfsa adetime göre günüm geçtş ama geç döllenmeydi 13 gün kaldı. Popomda acayip sancı var mahvoldum
                      Gg123 ahh o gün hayırlısı ile bir gelse bu gelse var ya 😂😂doğum yaparken al acele edyordun şimdi çek acısını diye kendime soylenecegim günü iple çekiyorum
                        Elifffatih kalçadan arada bana da giriyor ama geri gidiyor 😁Rabbim yardimcimiz olsun yaa