umyhfsa bizde son 2. Ara ara bel ağrısı var ama düzenli değil. Şu mayıs anneleri olarak ne çektik be 😂 boğa burcu olacaklarından mıdır bilmem? Bir inat bunlar. 😂😂😂
    Liya00 hadi hayırlısı ile gelsin bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım 😊
      Liya00 kaç haftalık oluyorsunuz tam doğum yapacağınız gün 😊
        umyhfsa son 16 😁 yumuşama ve bol bol ağrı kasilma var hele bu hafta öldürdü beni bakalım yarın doktor ne diyecek 🤔
          Mrb benimde son 4 cuma sabahı nasipse sezaryene gireceğim Allah hepimizin yardımcısı olsun heyecan dorukta 🙈 cok zorlaniyorum ama 2-3 gundur kasıkta agrı batma hissi ellerim surekli uyuşuk ve kramp giriyor ayaklarim 3 numara falan büyüdü şişlikten 😂😂 önceden hiç ayrılmak istemiyordum kızımdan ama son hafta beni çok yordu biran önce şu 4 gun gecsin istiyorum 🥰
            umyhfsa son 2 benimde boğa burcu olucaklar genleri inat😂 gelip giden sancı dışında hiç bişey yok sadece bugün ağrı belimden başladı😕 umarım doğururum bugün😂
              Bizimde son 18 bakalım bal kızım ne zaman gelecek
                Son 10 gün tabi programa göre 🤷🏻‍♀️ Bebişime göre son kaç gün orasını yaşayıp göreceğiz 🐣🤗 benimde dün felaket kasılmalarım vardı sürekli düzensiz fakat uzun nefes kesen sertleşmeler. Doğuma hazırlık yapıyor minik kızım anlaşılan. Ama herhangi bir belirti yok nişan, su, açılma, Ağrı vb. Hiçbirşey yok 😅
                  umyhfsa son 17 kilo alimi hizliymis bizim tombisin doktor 1 haftaya gelir insallah ama bilemeyiz dedi cuma kontrolum hic sanmiyorum gelcegini hic belirti yok :)
                    Son 11 gün programa göre ama bebeğim ne zaman gelir belli olmaz normal doğum olucak hayırlısıyla. 🙏🏻🥰
                      umyhfsa
                      Sezeryan isterken doktorum herşeyin güzel gidiyor normal yapalım diye ısrarcı davrandı. Ona uydum balon gibi şişip bekliyorum 😂🤷🏽‍♀️