Gg123 bucsekilde bekleyip sabisizlanmak bile onlara olan s evgimizin şimdiden bi göstergesi belkide 😍
    Hulyaklc korkmayın Allahın izni ile güzel olur inşallah hersey 😊kendinizi motive edin 😊
    umyhfsa Bunları burda sizlerle paylaşıyorum 🤗 doktoruma sorsanız çok pozitifim onun gözünde olacak bu iş diyor ama bence içinde derinlerinde bi yerde o da hissediyor gözlerimden anlıyor korktuğumu ve bana gaz vermeye çalışıyor 🤪🤭🤣 bu çocuk nasıl çıkacak düşüncesiyle birlikte nasılsa orda kalamaz çıkacak düşüncesini bir arada yaşıyorum 🙈 ama benim asıl korkum iyi anne olabilecek miyim bebeğime iyi bakabilecek miyim ona yetebilecek miyim...diye uzayıp giden bir liste halinde 🤔🤔
      FMS bunu yok etmekte sizin elinizde aslında 😊o çok küçük ve korunmaya ihtiyacı var ve tek koruyucu meleği annesi yani sizsizniz. Siz onun için mukemmelsiniz böyle düşünün 😊tabi ki zorluklarida olacaktır ama ben yapabilirim diyon ve yapın 😐😄😄
      • FMS bunu yanıtladı.
      • FMS bunu beğendi.
        Gg123 Rabbim sağlıkla dogmayi nasib etsin de beklemek bile çok güzel 😊bu duyguyu tatmak isteyen ne kadar çok kişi var oysa ki biz ne kwsansliyiz şükürler olsun 😊
          DeryaZ Allahiiimmm 😂herkeste aynı cümleler bu gidişle hepimiz aynı gün doguracaZ hamislerr
          FMS yaparsın sen yaparsın 😂sanki bende 5 çocuklu anne gibi konuştum değil mi benim de ilk oysa ki 🙈
          • FMS bunu yanıtladı.
          • FMS bunu beğendi.
            umyhfsa son 11 alt kaşık bölgemde hareket var iki gündür bel agrım var sırt agrım var alt tarafım agriyo ama gelen yok
            umyhfsa zaman hiç geçmiyor 😂 korku tavan Perşembe günü bi gelsin istiyorum bi gelmesin istiyorum 😂 ama tabi ki gelsin ameliyattan korkmuyorum sadece korkum iğne panik olurmuyum olmaz mıyım çünkü çok sakin biriyim rabbim herkesin yardımcısı olsun 😊🙏
              umyhfsa Son 12 kasıklarda ağrı vajinada ve bacak aralarında ağrı var bazen belimde ağrıyor ama gelen giden yok 🙄 nişan veya suyum henüz gelmedi yarın kontrolümüz var bakalım ne dicem doktorumuz ☺️🤗
                umyhfsa inşallah canım hadi bakalım rabbim herkese kolay Doğum nasip etsin işteyen tüm annelere anneliğe aday herkese nasip etsin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 😊🙏😍🥰