Mayıs Anneleriiiiiiii 😀Şafak kaç ??
umyhfsa Bunları burda sizlerle paylaşıyorum 🤗 doktoruma sorsanız çok pozitifim onun gözünde olacak bu iş diyor ama bence içinde derinlerinde bi yerde o da hissediyor gözlerimden anlıyor korktuğumu ve bana gaz vermeye çalışıyor 🤪🤭🤣 bu çocuk nasıl çıkacak düşüncesiyle birlikte nasılsa orda kalamaz çıkacak düşüncesini bir arada yaşıyorum 🙈 ama benim asıl korkum iyi anne olabilecek miyim bebeğime iyi bakabilecek miyim ona yetebilecek miyim...diye uzayıp giden bir liste halinde 🤔🤔
Tubademir85 son 4 ama ses seda yok ara sıra adet sancısı oluyo aha diyorum sonra o da gidiyo🙈
Bimet bizim de Perşembe sezeryan 😊
Serencakarli yaaa 😄böyle gününü bilmek nasıl bir duygu yaa. Zaman nasıl hızlı mi geçiyor yavaş mi tam gunu bilince nasıl oluyor 😊😊
umyhfsa zaman hiç geçmiyor 😂 korku tavan Perşembe günü bi gelsin istiyorum bi gelmesin istiyorum 😂 ama tabi ki gelsin ameliyattan korkmuyorum sadece korkum iğne panik olurmuyum olmaz mıyım çünkü çok sakin biriyim rabbim herkesin yardımcısı olsun 😊🙏
Serencakarli Amin inşallah hadi bakalım. Guzelhaberlerinii doğum hikayeni bekliyoruz inşallah 😊😊
umyhfsa inşallah canım hadi bakalım rabbim herkese kolay Doğum nasip etsin işteyen tüm annelere anneliğe aday herkese nasip etsin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 😊🙏😍🥰