umyhfsa son 9 ama hiç belirti yok ne nişan ne su doktor açılma var mı diye hiç bakmadı ondan açılmayı bilmiyorum ağrım sızım hiç yok oğlumun gelesi pek yok galiba 😊😊
    umyhfsa benimde son 9 gün gözüküyor karın sertleşmesi dışında hiçbir belirti yok belirti olsun istiyorum ama yok yok 😔
      Gg123 Bende de arada oluyir heyecanlaniyorum sonra geri gidiyor 😂
        Tubademir85 Amin inşallah ya. Bende normal istiyorum inşallah bir sıkıntı çıkmaz 😄çok sabirsizim cokkkkkk
        umyhfsa sağlıkla biran önce gelseler ya acı çekeceğimizi biliyoruz ama acı olsun diye de 4 gözle bekliyoruz annelik böyle bişey sanırım ☺️
          Hayalim9786 heyecanla insan bekliyor ama gelmeyince gelmiyor bu cucukler 😁denemedigim şey kalmadı valla yok kanaat getirdim ne yaparsan yap kendi ne zaman isterse o zaman geliyor 😁
            seval34 bir mayıs bebeği inadı daha 😂 benim de son 2 ama hiç umudum yok yaa
              Gg123 kesinlikle öyle yaam😊bide her doğum hikayesinde en sonda bebeği görünce herşey geçiyor yazıyorlar ya ve hepsi aynı şeyi yaziyorcdemekki gerçekten öyle diyorum korku falan da kalmıyor 😊😊
                Bimet yaa sizinki tam ner belli masallah 😊Rabbim yardimciniz olsun inallah. Kac haftalık oluyirsunu doğum yapincaa
                umyhfsa aynen öyle cnm benmde denemediğim şey kalmadı😊zamanını Allah bilir tek çare beklemek 😉😊
                  Nerm7n arada 1 gün var acaba kim önce doğuracak 😂 normal mi sezeryan mi sizinki 😊
                    umyhfsa en fazla çekeceğimiz 1 gün sonrası vok güzel diye kendimi motive ediyorum 😂😂
                      Hayalim9786 kesinlikle ya 😊Ama Rabbim biliyor ya onun işine karışmak degil haşa heyecan sabirsizlik evlat hasretinden böyle aceleci oluyoruz hepimiz 😊😊