Mayıs Anneleriiiiiiii 😀Şafak kaç ??
Hayalim9786 kesinlikle ya 😊Ama Rabbim biliyor ya onun işine karışmak degil haşa heyecan sabirsizlik evlat hasretinden böyle aceleci oluyoruz hepimiz 😊😊
Aysegolcuk hiç bir belirti yok mu😂😂
umyhfsa adetime göre günüm geçtş ama geç döllenmeydi 13 gün kaldı. Popomda acayip sancı var mahvoldum
Elifffatih kalçadan arada bana da giriyor ama geri gidiyor 😁Rabbim yardimcimiz olsun yaa
Son 1 🙈 nişan geldi azıcık su geldi sızıntı seklinde bebek de kasılıyo ama gelmiyo bi türlü. Meryem ana otunu cok önermiş herkes onu denicem. Sancılarım da az az var kasıklarda ama bilemiyorum tabii
umyhfsa Son 12 😬 ağrıdan yatakta dönemiyorum bile oturup kalkmak devlet meselesi gibi nişan yok su yok açılma yok daha çatı muayenem bile yapılmadı ama karnımdaki sertleşme ve kasılmalar beni korkutmaya yetiyor özellikle 2 gündür vajinadaki bıçak batıyormuş hissi baya korkutuyor beni 😬😬😬 ailemin yanına geldim doğum için ve eşimin gelmesini dört gözle bekliyorum çünkü doğuma girmek istiyor ve o gelmeden doğmasın diye her gün bebeğimle konuşup telkin vermekten başka yaptığım bişey yok 🤭 doğum sonrasıyla ilgili korkularımdan ve felaket senaryolarımdan hiç bahsetmeyeyim 🙈🙈🙈🙈 nerdeeeeeee bebeğimin varlığını öğrendiğim ilk günlerdeki o özgüven 🤫
- Düzenlendi
umyhfsa kasılmalarım var sol bacağıma kramp giriyor vajina Ağrısı var ne suyum geldi ne nişanım bekliyorum bakalım 🤷♀️🙂
umyhfsa ilk başlarda bu kadar sabırsız olmuyoruz ne oluyorsa son günlerde oluyor 😁😁
Aysegolcuk ah o kramp beni de bi ara mahvetmisti😡o anagrisi var bide sonradan da agriyodu benim
Son 9🤷🏻♀️ Bel ağrım var, vajinada batma var, arada ayağıma kramp giriyor. Bir de gün içinde tansiyon düşüklüğü. Yarın çatı muayenesine gireceğim. Bakalım nedir durum🤔 ama çok sıkıldım ve açıkçası sancı ağrı eşiğim nedir bilmediğim içinde korkuyorum sanırım😏😏
Hayalim9786 aynen ya diyorum 38 hafta nasıl geçmiş ama bu son 2 hafta 2 sene gibi 😁her saat başı takvime bakıyorum kendimce bayram di tatildi 40i falan bunlari hesapliyorum artık😂