SudeUu bugün çatıya bakıldı 1 parmak açıklık var dedi bakalım ne olucak
    Mlkyns galıba 41 haftayı bulucaklar ama sabırsızlanıyorum ben
      Beriliko benmde suyuma bakıcaklar persmbe günü sızdede oluyomu mıde bulantsı tansyon dusuklugu
        SudeUu bende aynı şekilde uyuyamıyorum genelde suni sancı da veremem diyor kanalda olmadığı için sende de böyle birşey var mı araştırdım lakin pek anlamıyorum 🤷‍♀️
          SudeUu tansiyon 12-8 çıktı suyu iyidedi kafa iyice inmiş haftayı görmez dedi🤷🏼‍♀️
            SudeUu 39 haftalığız kasılmalar dışında sancı vs. yok bekliyoruz 🤷🏻‍♀️
              SudeUu hayır ilk bebek hem ben sezaryen olmasını istiyodum hem de rahatsızlığım var o yüzden doktorlarım öyle uygun gördü
                Beriliko benmde son günlerde tansyonm fırlıyo bebegım asagıda hıssedıorm bakalım ne olcak
                Marria doktorum bna hıc bsey demedı bu konuda bebek ıyı dıos sancı uok dedı persmbe gel suyuna bakcam dedı zaten suyuma bakrsa o gce Doğum gerceklesır
                  Eda3460 bende 39+3 um canım benimde aynı durum var ama düzenli gelmiyor 🤷🏻‍♀️
                    SudeUu hadi bakalım hangimiz daha önce doğuracağız 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️