37-38-39 -40 olan anneler varımı agrılar Doğum başlangıcı sızılar falan benm39-4 oldum bende bısey yok 🤷♀️🥰
37-38-39
SudeUu 37+4 Benim’de herhangi bir ağrım Yok 🙄bakalım ne zaman gelicek beyfendimiz 😊
Birazdan 38 oluyorum kasılmalardan başka bişey yok 🤷♀️
SudeUu 37 olduk ama karnım baya aşağı düştü sanki her an Doğum yapabilirim gibi:) ilk Doğum olacağı için de hiç bilmiyorum nasıl olacak ne zaman olur:) ama tetikteyim.
Ağrılarım sancılarım oluyor aa bumu başladı mı diyorum sonra fos hala içerde nerdeyse 40 ım 🙈
Bende 37+6 yım kahverengi akıntım geldi galiba nisan ama hala sancı vs yok
Deletedmom342 aynen bende 38 oluyorum hala hic bisey yok
Gerci hafta basi nişan geldi ama ağrım yok 🤷♀️
Gerci hafta basi nişan geldi ama ağrım yok 🤷♀️
Bende 37 +4 üm benimde kasılmalarım oluyor Cumartesi günü sezeryanla nasipse kızımıza kavuşucaz 🙏
38+ 5 oldum altta bi sızı dışında bişeyim yok umarım açılmabelirtisidir oda🙄
38+1 ara ara hafif ağrılarım var sadece çarşamba günü sezeryan olacağım
39+3 deyim ama suan gelen giden yok vajinaya sanki bıçak saplanir gibi oluyor sanki kesik atiyorlarmis gibi... başına gelen var mi acaba ?? Acilman yok demişti doktor acaba bu ağrılar açılmanın belirtisimi
Seten sezeryana sebeb ne?
Biz de 38+3 üz. Kasılmalar oluyor ara ara. Onun dışında bebek baya aşağıda 1 haftadır aşağıdaki kemiklerim çok ağrıyor açılma mı oluyor acaba ki 🤔 Alttan muayene olmadım hala yarın randevum var bakalım yapacak mı
37+1 kısa süreli adet sancıları girip duruyor düzensiz şekilde bekliyorum sabırsızlıkla :)