SudeUu 37 olduk ama karnım baya aşağı düştü sanki her an Doğum yapabilirim gibi:) ilk Doğum olacağı için de hiç bilmiyorum nasıl olacak ne zaman olur:) ama tetikteyim.
    Ağrılarım sancılarım oluyor aa bumu başladı mı diyorum sonra fos hala içerde nerdeyse 40 ım 🙈
      Bende 37+6 yım kahverengi akıntım geldi galiba nisan ama hala sancı vs yok
        Deletedmom342 aynen bende 38 oluyorum hala hic bisey yok
        Gerci hafta basi nişan geldi ama ağrım yok 🤷‍♀️
        38+ 5 oldum altta bi sızı dışında bişeyim yok umarım açılmabelirtisidir oda🙄
          38+1 ara ara hafif ağrılarım var sadece çarşamba günü sezeryan olacağım
            YncErz aynen canim benimde 37 haftanin başında geldi 38 olduk ama hala bisey yok
            Kahverengi akintidan sonra beyaz sümüksü bisey geliyor mu hala
              Ebrua yok cnm beyaz değilde kahverengi geliyor hala az az
              SudeUu 39+0 oldu kasılmalar var ağrı sızı yok 🙄 bekliyorum... son 8 gün diyo 🥺
                Eda3460 arkadaşım ilk ağrılarını öyle tanımladı. Takip et istersen tekrarlıyorsa doğum ağrısıdır
                  Biz de 38+3 üz. Kasılmalar oluyor ara ara. Onun dışında bebek baya aşağıda 1 haftadır aşağıdaki kemiklerim çok ağrıyor açılma mı oluyor acaba ki 🤔 Alttan muayene olmadım hala yarın randevum var bakalım yapacak mı
                    SudeUu 39+1 olduk bizde bugün biraz alt tarafta agrım oluyor yürüyünce oluyor
                      37+1 kısa süreli adet sancıları girip duruyor düzensiz şekilde bekliyorum sabırsızlıkla :)