SudeUu ay valla hiç hamile gibi değilim ağrı sızı yok sancı yok açılma yok çocuk kanalda depil😂😂 içim şişti anlatırken o yüzden bi kere daha düşün bence sen doğurursın😂😂
    Mrveymn çatın dar dedi bilmiyorum genede cumaya kadar normal gelmezse riske atmıcam sezeryan olcam
      Ecesareerva normal normal her bebek 4 kg doğacak degil ya saglıklı olsunlar 2500 olsunlar bizim olsunlar 🙂🙂
        SudeUu şimdi doktordan çıktık doktor cumaya kadar gelmezse sabah vajinal propess ile doğumu baslaticaz dedi yatış işlemlerini bile yaptılar 😓
          SudeUu kasılmalar uzun zamandır var başks hiç bi belirti yok artık gelsin ya 🤷‍♀️
            SudeUu evet normal Doğumdan korkuyorum yapamam diye düşündüm hep
              SudeUu Ay hemde nasıl benim de öyle ha geldi ha gelicek sancı nasıl vurucak falan derken kafa gitti 😅
                EceKndkci yarın benimde kontrolüm var bakalım ne dicek🙈 aksi gibi Bugunde hiç çıkmadı tansiyon 🤷🏻‍♀️ hayırlısıyla kucağına al bebişini😊
                  SudeUu yaklaşık 2-3 gündür tansiyon düşmesi ve bulantı bende de var tuzlu ayran içiyorum geçiyo ama ertesi gün bi daha oluyo. Doktorunuza sordunuz mu nedenini
                    Marria walla bndede yok hıc bsey Ağrı sızı falan persmbe suyuma bakcak doğumu baslatıcak ondan cok korkuyorm 😆
                      RabiaGlck çatı dar olunca normal yapmıo bızde Perşembe’ye beklıorz suyuma bakcak dewlete mı gıdyosn
                        EceKndkci benmde 2800 falan 40 hafta oldum ılla 4 olmasına gerek yok 🥰
                        Aslibkts ya bak benmde boyle olucak Perşembe’ye kadar gelmezse suyuma bakcak Doğum baslatacak😰