Mlkyns galıba 41 haftayı bulucaklar ama sabırsızlanıyorum ben
    Beriliko benmde suyuma bakıcaklar persmbe günü sızdede oluyomu mıde bulantsı tansyon dusuklugu
      SudeUu bende aynı şekilde uyuyamıyorum genelde suni sancı da veremem diyor kanalda olmadığı için sende de böyle birşey var mı araştırdım lakin pek anlamıyorum 🤷‍♀️
        SudeUu tansiyon 12-8 çıktı suyu iyidedi kafa iyice inmiş haftayı görmez dedi🤷🏼‍♀️
          SudeUu 39 haftalığız kasılmalar dışında sancı vs. yok bekliyoruz 🤷🏻‍♀️
            SudeUu hayır ilk bebek hem ben sezaryen olmasını istiyodum hem de rahatsızlığım var o yüzden doktorlarım öyle uygun gördü
              Beriliko benmde son günlerde tansyonm fırlıyo bebegım asagıda hıssedıorm bakalım ne olcak
              Marria doktorum bna hıc bsey demedı bu konuda bebek ıyı dıos sancı uok dedı persmbe gel suyuna bakcam dedı zaten suyuma bakrsa o gce Doğum gerceklesır
                Eda3460 bende 39+3 um canım benimde aynı durum var ama düzenli gelmiyor 🤷🏻‍♀️
                  SudeUu hadi bakalım hangimiz daha önce doğuracağız 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
                    SudeUu bende 39+1 ama sancı falan yok 🤷🏻‍♀️
                    EceKndkci canım benimde 2 gün boyunca akşamları tansiyonum 14 e çıktı. Bugün iyi ama 2 gun boyunca tansiyon takibi yapalım dedi. 39+1 deyim benimkide sezeryan olabilir dedi. Kafam çok karıştı.