Birde gerçekten erkek bebisler geç doğuyo bnce
Ases54 niye anneliği kolay mı sanıyosunuz diyosunuz? Herkes normal doğurmaya cesaretli olmayabilir. Sezeryanla doğum yapınca noluyo yani. Lütfen böyle tepkiler vererek kimsenin moralini bozmayalım 🤷‍♀️
    Ecesareerva benim bebeğimin göbek kordonunun beslenme damarı kapalı binde bir görülen birşeymş diğer damardan beslendiği İcin anca 3 kg oldu gçeen hafta bakalm bugun görecegiz en fazla 3200 olur herhalde 🙄
      ArslanlardanEsra evet bende aynı şekilde 38+5 im hiç bişey yok sadece ara ara bel ağrısı🙄artık çok zorlanıyorum doğsalar keşke
      SudeUu koca bir göbüşten baska cok şükür bendede yok ağrı sızı 😂
      40+2 olduk normali bekliyorum ama bebişin hiç gelmeye niyeti yok🤷🏻‍♀️ Tabiki herkes bi avazda normal doğumla kurtulmak ister herkesin dayanma gücü farklı. Zaten duruma biz değil bebekler karar veriyor al işte normal gelsin bekliyoruz ama yok hiç bir belirti sezeryana doğru yol görünüyor🤦🏼‍♀️Allah herkese yardım etsin öyle de böylede hepimiz bir can getiriyoruz dünyaya
      Seten yaa kendı ıstedgınlemı oluyosn sezaryanı
        Ebrua o akıntı doğumun yaklaştığını gosterıyor
        Eda3460 dun gce aynısı bndede oldu yattgımda bıle o acı wardı neden bılmıorm ılk defa oldu kortm bnde