Bızde 37+ 3 rahımde kasılma agrı oluyor yuruyemıyecek kadar bel agrısı zaten hıc gecmıo
37-38-39
EceKndkci aynı gun dogum yapacagız ınsallah kısmet olursa kac kıloydu bebegınız
Eda3460 aynı benimde öyle oluyor
Bizde 38+2 ağrı sızı yok bi belirti yok cuma günü sezeryan oluyorum 🥺
Ben de 38+3teyim Perşembe sabahı sezeryanım var☺️ Yürümekte zorlanıyorum aşağıya çok baskı ve sancı oluyor
37+6 oldum dünden beri belimde yanmaya benzer bir ağrı var ara ara kasılmalar oluyor çok halsizim sanki sürekli gazım varmış gibi 🤔
SudeUu 38+4 olduk oğluşumla 🤗 ne gelen var ne giden ağrı sızı da yok bekliyoruz bakalım ☺️
CansuuAyy aynı bende öyle catı agrısıdır dıyor doktorum maf ettı agrı benı yuruyemıyorum bende persembe sabah sezeryan olacagım
Ecesareerva ben sürekli yatıyorum. Aynı gün kavuşucaz bebişlerimize sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ☺️
SudeUu 38+5 nişan dedikleri gelmedi hala hergün adet sancısı gibi ağrım oluyor ümitleniyorum sonra foss😣 artık çokk zorlaştı doğurmak istiyorummm
38+5 deyim hiç belirti yok keyifler yerinde sanırım 🥰
Herkes sezeryn oluyor burda 🙄😂😢🤗 bnde cok kararsizim 37+3 carsanba belli olucak bnmde
Oglusumubekliyorumsss aa niye durduk yere ameliyat olcaksınki
Kusura bakmayın ama bazı anneler ay ben uğraşamam yok ben doğuramam sancı çekemem diyor anneliği kolay mı sanıyorsunuz ya da ameliyat olmayı ben anlamıyorum gerçekten bence doğum işin en kolay kısmı normalden korkmayın ama sıkıntı varsa tabiki riske atmamak lazım
Bnde 38 haftalık hamileyim son bir haftadır günde 3 4 defa ader sancısı gbi ağrım oluyo szce doğum ağrısı mi 😙
Birde gerçekten erkek bebisler geç doğuyo bnce
Ases54 niye anneliği kolay mı sanıyosunuz diyosunuz? Herkes normal doğurmaya cesaretli olmayabilir. Sezeryanla doğum yapınca noluyo yani. Lütfen böyle tepkiler vererek kimsenin moralini bozmayalım 🤷♀️