Bızde 37+ 3 rahımde kasılma agrı oluyor yuruyemıyecek kadar bel agrısı zaten hıc gecmıo
Bizde 38+2 ağrı sızı yok bi belirti yok cuma günü sezeryan oluyorum 🥺
    Ben de 38+3teyim Perşembe sabahı sezeryanım var☺️ Yürümekte zorlanıyorum aşağıya çok baskı ve sancı oluyor
      SudeUu 37+6 ya girdik bu gece... Salı günü sezaryen olucam arada kasıklarıma ve karnımın alt tarafına doğru bıçak saplanır gibi sancı giriyo ve bel ağrım arttı 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
        37+6 oldum dünden beri belimde yanmaya benzer bir ağrı var ara ara kasılmalar oluyor çok halsizim sanki sürekli gazım varmış gibi 🤔
        SudeUu 38+4 olduk oğluşumla 🤗 ne gelen var ne giden ağrı sızı da yok bekliyoruz bakalım ☺️
          Herkes sezeryn oluyor burda 🙄😂😢🤗 bnde cok kararsizim 37+3 carsanba belli olucak bnmde
            Kusura bakmayın ama bazı anneler ay ben uğraşamam yok ben doğuramam sancı çekemem diyor anneliği kolay mı sanıyorsunuz ya da ameliyat olmayı ben anlamıyorum gerçekten bence doğum işin en kolay kısmı normalden korkmayın ama sıkıntı varsa tabiki riske atmamak lazım
              Birde gerçekten erkek bebisler geç doğuyo bnce
              Ases54 niye anneliği kolay mı sanıyosunuz diyosunuz? Herkes normal doğurmaya cesaretli olmayabilir. Sezeryanla doğum yapınca noluyo yani. Lütfen böyle tepkiler vererek kimsenin moralini bozmayalım 🤷‍♀️