SudeUu benimde perşembe açıklık varsa suni sancı verecek yoksa bilemiyorum sezeryan mı yapar🤷‍♀️
    Aslibkts wallahı ya her gce yatarken acaba suyum gelırmı dıorm
    Seten bende persmbe konuscam doktorumla suyuma baktığında soylıcm
    Sdakzu aynen benim de öyle oldu 11 7 cıktı hep 🙂🙂 perşembe aksam üstüne aldık saati Bi doğsun anlatıcam hemen 😂
      SudeUu bilmem bende devlete gidiyordum bakmıyoruz dediler demek hastaneden hastaneye değişiyor
        SudeUu aynen canım sonuç ne bana yaz merak ederim seni😂😂aynı günüz ya omdan
          SudeUu iki gün önce öyle şiddetli sancı girdi ki belime aha doguruyorum dedim bi telas bi telas bende sonra anladımki yalancı sancıymıs :D 37+2deyim
            SudeUu 37+6 oldum 20 subatta allah izin verrse sezeryan olucam ara ara sancilar girio kssiklarima ay nasil bisey oyle nefesim kesiloooo
            Marria walla canm gıttm suyuma baktı cok şükür her şey ıyı dedı bebekte sancıda yok dedı pazartesı yıne cagrdı alttan açıklığına bakcam dedı bu gıdısle bebegım gelmıcek 🤷‍♀️
              tugrammm kız daha dur onlar başlangıç bız 40 ı gecerım bızde bsey yok🥰
              RabiaGlck banada pazartesı bakıcaklar mıs günüm gectı ya galıba ondn