MihriiFb 10yıldır tek adres ve tek girdiğim bayan ayy onu hiç sorma gidip orda kıza acıorum eşime gelince bende utanıyorum ışıkları kapat diom🙈 ne kadar saçma bişe ama ne biliyim 😄😄 heralde zamanla oda olur 😂
    MihriiFb bende iki haftadir bunu düsünüyorum hergün bende kararsizim 🤐 allah yardimcimiz olsun
    MihriiFb 22 yaşındayım sadece bir kere kuaföre gittim oda düğün zamanı komple aldırdım çok rahattım ama acım çok olmuştu evlendikten sonra tüy dökücü kullandım biraz rahatım ama şuan 23.haftadayım önümü dahi görmüyorum sanırım tekrar açısada kuaföre gidicem ilk gittiğinde çok utaniyorsun ama sonra alışıyorsun canım çok rahat edersin şimdiden alıştir
      MihriiFb jilet venüs mor olan çok güzrl
      Bakmadan bile yapıyorm kayıyor ve kesme tehlikesi yok
        MihriiFb ha ha ha bende de oyle oluyo ben yaparim dio ayagima suruyorum ben cekemiyorum sen cek diyorum asla dio sinir krizi gecirio neden o zaman onceler yapardim diosun ya ayak dusundum de bikini olsa napar oldurur adam beni ya
          hunilimom ay canım gerçekten mi ya peki çok yoğun ve hemen mi çıkıyor tüy dökücü ile de

MihriiFb aslından yaparlarda işlerine gelmiyor bnde eşime yapamadığım zaman kuaföre giderim deyince öyle bakıyor bana bn varken elalemin kadınlarına actırtmam oranı buranı diyo 😅😅
              Bskrt canım eğer jilet alırsam aynen bunu almayı düşünüyorum. Ne kadar sürede çıkarıyor acaba böyle kararma falan yapıyor mu ? Erkeklerin kullandıkları fena yapıyormuş diye duydum
              Ozy emin ol bebek etkilenmiyor bence kuaför iyi keşke yapmasaydın böyle işin zorlaşmış bende jiletle aldım baktım olmuyor ağdaya gittim mis gibi jiletle beceremiyorum
              • Ozy bunu yanıtladı.
              • Ozy bunu beğendi.
                Nasirliiii aynı sertteyiz canım hahaha adamlar sadece piri pak temiz görmek istiyorlar o konuma nasil geldigimiz umurlarında değil bence 😂
                  MihriiFb yarın olunca puruzsuzlukte gidiyo🤦🏻‍♀️ Zaten hamileyken tuylerim cok cabuk uzadı. Dirsegimden olan saçlarım şu an popoma kadar geliyo. Ayak kol altı hepsi cabuk uzuyo.
                    Burcu3572 bekarken bi ara ufacık cıkmıştı çok üzülmüştüm hiç bişe yapamamıştım dua etmekten başka sonra 1haftaya kendiliğinden gitti bidahada orada cıkmadı sizdedemi var yoksa bu hastalık?
                      MihriiFb ha bide venus kullanıyodum o zamanlar daha iyi temizleniyodu. Dogumum icin yine alcam