KuzeyinAnnesi41 sağol canım valla yazarken bile utandim 😂 aslında hepimizin ortak sorunlarindan biri de ne yapiyim ezelden gelen bişy bende eşimden bile hala utanıyorum hahaha. Ama inşallah cesaretimi toplayıp gideceğim çaresiz teşekkür ederim 😅😘
Başlık bulamadım 🤔
MihriiFb şimdilik bn yapıyorumda eşim yapamadığın zaman bn yaparım seni kuaföre faln göndermem diyor sağolsun ☺️
MihriiFb yaparken agri hissediyorsan birak bence riske atmaya degmez jilet kullan tüy dökücü hicbir doktor önermiYor jilet cok zor oluyor ama ya dogum sancilarim geldiginde kimbilir nasil alacagim utanirinda dogumda temiz olmassam birde dogum sonrasi kontrol var ogüne kadarda alinamaz bence orasi dikisli oldugundan offf
Premsescik ay gerçekten mi ne kadar anlayışlı vefakar esin varmış maşallah. Ben benimkine koluma sürdüğüm zaman tersime geliyor diye çek diyorum da yüzüme küfür etmişim gibi bakıyor hahahaha🤣🤣
SevgiTkn canim agda fiyati ne kadar sadece bikini istiyorum bende
ElifAbr tuy dokucu bende zararli die duydum doktor tavsiyesi oldumu bende isterim zarari yoksa
MihriiFb 10yıldır tek adres ve tek girdiğim bayan ayy onu hiç sorma gidip orda kıza acıorum eşime gelince bende utanıyorum ışıkları kapat diom🙈 ne kadar saçma bişe ama ne biliyim 😄😄 heralde zamanla oda olur 😂
MihriiFb 22 yaşındayım sadece bir kere kuaföre gittim oda düğün zamanı komple aldırdım çok rahattım ama acım çok olmuştu evlendikten sonra tüy dökücü kullandım biraz rahatım ama şuan 23.haftadayım önümü dahi görmüyorum sanırım tekrar açısada kuaföre gidicem ilk gittiğinde çok utaniyorsun ama sonra alışıyorsun canım çok rahat edersin şimdiden alıştir
KuzeyinAnnesi41 hahahahah ay biz kadınların dertleri.. senin su durumun ileride ki ben resmen 😁😁😂
Premsescik 😂😂😁💕 valla benim eşimede al desem kesin alır🙈
KuzeyinAnnesi41 sedef hastalığın bikini bölgende de varmı ?
MihriiFb ha ha ha bende de oyle oluyo ben yaparim dio ayagima suruyorum ben cekemiyorum sen cek diyorum asla dio sinir krizi gecirio neden o zaman onceler yapardim diosun ya ayak dusundum de bikini olsa napar oldurur adam beni ya