MihriiFb aktarlarda satılıyor evet tüy dökücü bir toz su ile krem kıvamına getiriliyor tüy dökücü kremlerden daha iyi temizliyor ama gebelikte önerilmiyormus sıcak banyoda biraz yakıyor ılık duşta yakmıyor bende etkileri bu şekilde
Başlık bulamadım 🤔
MihriiFb koşarak kuaföre gitmelisin bence 4aylik hamilesin ilerde daha çok zorlanacaksın bence sındı den agdaya başla ileride hem azalır hemde acı Bile duymazsın koku incelir İnan ben pişmanım gitmediğim icin 😏🙈
Reina ay gece gece nasıl okuduysam artık ebe diye🙈 ya ben normal dogum istiyorum hemde çok ama çokta korkuorum nasıl olucak kesi atılıcak mı atılmıcak mı ya o an bayılırsam ve sonrası idrar kacırıosun işte rahim aşagıya düşüo yok ilişki eski estetikliğini kaybediyor darlıgın yerini bolluk alıor falan diolar 😢😢 dedikleri dogru mu bi bilginiz var mı?
MihriiFb 😄😄 gercekden oyle bazen sinirlenip de bi gun kiz ol ya diyorum anla beni kolundan bi tuy koparsam cani yanio diyorum peki ben napiim 😄😄
Sevdaliza tesekkur ederim uygun fiyatmis karin bolgeme filan da giderim o zaman ama bi soru da sormak istiyorum bende tuylenme artdi normalmi? Cok yayildi ve uzanio hizli bi sekilde
Nasirliiii doktorumla bunu paylaşmadım ama haftaya dogum olucak Allahin izniyle. Bir zararını görmedim 🤷🏻♀️
Kendimi bildim bileli ağda yaparım kendim kuaföre hiç gitmedim dün yaptım 35 haftalık hamileyim tabiki zor oldu ama yavaş yavaş kasmadan hallettim bi kaç kez jilet yaptım ama jilete hiç alışmadığım için çok ciddi rahatsız etti beni oyüzden ağdaya tekrar dönmek zorunda kaldım kendiniz yapabiliyosanız yapın derim
Kuzeybolat canım zaten ağda yapıyorum ben ama bel agrım çok oluyor bu ara. Alırken com zorlaniyorum yarim yamalak bisey oluyor yani ondan sordum 😄😘
Nasirliiii aynenn öyle canım bir gün yapıştır ağdayı çek anlasinnn😄😄😄
Nasirliiii evet yaa benimde öyle oldu normalde çok tüy yoktu benim az vardı hamile bi kaldım ilaçlar felan göbek bölgem varya bi gör nasıl oldu doktora sordum alıcam bunları dedim hiç alma önüne geçemezsin Doğum yap bak nasıl dökülecek onlar hormonlardan oluyor deid
MihriiFb bende son zamnlrmda agda dsnuyorum rahtlik acisindan ama bi kez gitmisligim yok agdaya korkuyorum bana kuafor uyusturucu krem onerdi bende netten arastirdim hamilede kullanabiliyomus istersen kendi doktoruna sorup agdaya krem kullanip gidebilirsin ben kismet olursa oyle yapicam
MihriiFb 😄😄😄 o riski yapamam ya atar beni disari 😄😄 bi tuyu bile koparsam 😤
Sevdaliza simdi oyle derler ya ama utanirim doktora gidince nasil karnimi acarim ya su an mecbur epilasyon kullaniyorum agda bakalim yapa bilirimmi benimde bacak bolgem ve seni gibi karin bolgem cok tuylendi kolum lazer oldugu icin cogalmadi insAllah gecer
Duyguveminigi aa nerden alınıyor o krem ? Tabi ki Sorarim canım en azından gidebilirsem acı çekmem 😄
Nasirliiii hahahaha seven katlanır 🙃🙃😄
MihriiFb canım tüy dökücüler kimyasal içerikli oldugu ockn gebelıkte cok önerilmiyor diye biliyorum 😒
KuzeyinAnnesi41 rahmin aşağı düşmesi genelde doğum sayısının fazla olmasıyla alakalı canm. Yani öyle her doğuranım rahmi düşse kimse 2.yi doğurmazdı.. korkman normal çünkü ne yaşayacağını bilmiyorsun. O korkuyu yenmek içinde bilgiye ihtiyacın var. Bilgi öldürür korkuyu. Mesela ben öğrenciyken hocalar derste görseller gösterirdi, görebileceğimiz vakaları ve nasıl müdahale edeceğimizi. Ben korkmuştum napacğm demiştim. Ama sonra öğrenerek napacğmı öğrendim ve elbette okulum bitti. Doğum süreci de böyle.Birincisi gebelik eğitimi muhakkak al, ikincisi de doğum süreciyle alakalı sürekli araştırma yap. Dikişsiz doğum yapmak için perine masajı yapman gerek. Riskli bir gebeliğin yoksa sürekli hareket halinde ol, yürü, ve cinselliğe devam etmeni tavsiye ederim.
https://www.instagram.com/p/BsIZJjEHmLd/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1nvefqlfh8de4 Bak bu doktor gebelik eğitimi almayan kimseyi doğurmuyor. Tüm hastaları dikişsiz gayet rahat doğum yapıyor. Eğitimin faydasın işte:)
https://www.instagram.com/p/BsIZJjEHmLd/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1nvefqlfh8de4 Bak bu doktor gebelik eğitimi almayan kimseyi doğurmuyor. Tüm hastaları dikişsiz gayet rahat doğum yapıyor. Eğitimin faydasın işte:)
Reina evet dogru diyorsunuz ayy videoda kendimi hayal ettim inşallah😄😄🙏perine masajı bende duydum dogum sırasındaymış sanırım birde lavanta yagı uygulanıomuş ! Şimdi zaten hastanenin vermiş oldugu kursa katılıcam ilişkide bi sıkıntı yok şuanlık🙈🙈 düşük tehlikemi falan hepsini atlattım bi tansiyon yükseklik riski cıktı detaylıda ve 4lü taramada o hariçi birşeyim yok dediğiniz gibi korkuyu yenmek için üzerine gitmek gerek teşekkürler sağlıcakla kalın🙏💕😙
KuzeyinAnnesi41 rica ederim kuzum. Su gibi gelsin inşallah ❤️