KuzeyinAnnesi41 rahmin aşağı düşmesi genelde doğum sayısının fazla olmasıyla alakalı canm. Yani öyle her doğuranım rahmi düşse kimse 2.yi doğurmazdı.. korkman normal çünkü ne yaşayacağını bilmiyorsun. O korkuyu yenmek içinde bilgiye ihtiyacın var. Bilgi öldürür korkuyu. Mesela ben öğrenciyken hocalar derste görseller gösterirdi, görebileceğimiz vakaları ve nasıl müdahale edeceğimizi. Ben korkmuştum napacğm demiştim. Ama sonra öğrenerek napacğmı öğrendim ve elbette okulum bitti. Doğum süreci de böyle.Birincisi gebelik eğitimi muhakkak al, ikincisi de doğum süreciyle alakalı sürekli araştırma yap. Dikişsiz doğum yapmak için perine masajı yapman gerek. Riskli bir gebeliğin yoksa sürekli hareket halinde ol, yürü, ve cinselliğe devam etmeni tavsiye ederim.
https://www.instagram.com/p/BsIZJjEHmLd/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1nvefqlfh8de4 Bak bu doktor gebelik eğitimi almayan kimseyi doğurmuyor. Tüm hastaları dikişsiz gayet rahat doğum yapıyor. Eğitimin faydasın işte:)
    MihriiFb belli bi süresen sonra yapamazsın bence kendine uygun bi yer bul bn burda bi kuaföre gidiyorum kız da çok temiz titiz onlara dikkat et hem hastane de de görüyolar sonuçta hamilelikte mahremiyetimiz kalmıyor malesef
      Reina evet dogru diyorsunuz ayy videoda kendimi hayal ettim inşallah😄😄🙏perine masajı bende duydum dogum sırasındaymış sanırım birde lavanta yagı uygulanıomuş ! Şimdi zaten hastanenin vermiş oldugu kursa katılıcam ilişkide bi sıkıntı yok şuanlık🙈🙈 düşük tehlikemi falan hepsini atlattım bi tansiyon yükseklik riski cıktı detaylıda ve 4lü taramada o hariçi birşeyim yok dediğiniz gibi korkuyu yenmek için üzerine gitmek gerek teşekkürler sağlıcakla kalın🙏💕😙
        MihriiFb eczanelrde vardr 🙂 mesela bn lazer eplsyona gttgimde alttan canm yaniodu jelica diye bi krem aldm onla hsetmedim ins agdada da oyle olur 😂
        MihriiFb
        Doktoruda kadin tercih etmemiz gerekiyor zaten.
        Doğumla da kuaförü kıyaslamamak lazım dogum mecburi kuaför keyfi sana tek helal olan eşin.
        eşin yapmiyorsada mecburen kendin yapacaksin jiletle.
          Liyam-55 tamam ama erkek doktor da var o acıdan bakarsak 😏 gerçi nerden bakarsan bak kuaför keyfi haklısın
          Minnoskaan epilasyon icin uyusturucu krem falan deseniz verirler zaten bi cok marka var cnm knusursun iyisi neyse onu alirsin