Bittercikolataa bence var yaaa ilkn testte de bariz bellii
Görüyor musunuz ? ( Resimli ) ☺️
adatuna kuruma değildir demi
Bittercikolataa sanmıyorum kuruma çizgisi negatif birçok test yaptım hiçbirinde çıkmadı bu testlerde
Bittercikolataa
Canım normal gebelik testiyle neredeyse aynı çıkmış bunun bir tık daha belirgin olması gerekiyordu en azından 🤔
Zorda olsa görülebilir çizgi var ama bence pozitif 😇
Hakkında hayırlı olan olsun bir kaç gün daha sabret kendini çok kaptırma güzel haberlerini bekliyoruzz inşallah
adatuna teşekkür ederim
Naksiye58 ya demii bende ondan tereddüt ettim aslında ☺️ çok teşekkür ederim canım umarım vardır haber vereceğim 🥰
Bittercikolataa merhaba ilk kez mi denediniz ovülasyonla takip edince bu ay kaç kere denediniz toplam hayırlısı olsun inşallah
Bittercikolataa maşallah silik de olsa görünüyor 💕
Sevo0606 Caglacolak5237
busra2512
-angel34
Naksiye58
Ayln-
Bergamot
-angel34
Naksiye58
Kızlar adet günüm yarın ben dayanamadım bugün sabah test Yaptım negatif o kadar şaşkınım ki ¾ tane test yapmıştım demek ki hepsi yalancı pozitif verdi 🤷♀️ Ya da kimyasal mı oldu değer çıkmadı o yüzden hep silik gösterdi anlamadım hayırlısı olsun artık bu ay elendim 😌
Bittercikolataa bariz görüyorum 😊 hayırlı olsun
Bittercikolataa kan verdiniz mi
CanNurdan hayır vermedim ama bugün test yaptım negatif çıktı maalesef anlamadım bende 🤷♀️
Bittercikolataa adet gününü bekle olmazsa bi de kan verirsin belki geç döllenme falandır canım
Bittercikolataa bence var benimkini anca ben görebiliyordum ama adetim düzenlidir gelmeyince bildim zaten şuan 14 haftalık hamileyim inşallah gönlüne göre versin Rabbim 🥰
busra2512 canım sanmıyorum ki yumurtlama takip ettim ☺️ nasip değilmiş demek ki ama 3 testte silik çıkıp bunda negatif çıkınca şaşırdım üzüldüm ☺️
hatice_aygun2 İnşallah canım negatif gördük sabah 3 testte yalancı pozitif verdi demek ki ☺️
Bittercikolataa hadi ya öyle oluyormu yokmu yani şimdi 🤦
Bittercikolataa merhaba ☺️ umutlandırmak istemem ama 3 tanesinde çıkmış 1 tanesinde çıkmamış bugün yaptığınız negatif sonuç veren bozuk olabilir mi acaba?
Bittercikolataa hakkında hayırlısı olsun benimde bu aydan umudum yok kasım ı bekleriz olmazsa napalım🌺🥰
hatice_aygun2 valla anlamadım ki canım bende çok karmakarışık kafam şuan ☺️