Ceriko bugün 14. Gün canım 2 gündür test yapıyorum böyle çıkıyor umarım vardır sizde de 😍

Ceriko İnşallah canım teşekkür ederim güvenemiyorum ki silik teste de çok fazla yanılan var umarım vardır ☺️

Busakts ay inşallah canım kuruma çizgisi desem ilk 10 dk içinde çıkıyor bir de hepsinde de çıkmaz herhalde :)

@adatuna kız seni hep görüyorum bir de burayı yorumla 😂 yorumların için de erken gebelikte var ☺️

Bittercikolataa
      Canım normal gebelik testiyle neredeyse aynı çıkmış bunun bir tık daha belirgin olması gerekiyordu en azından 🤔
      Zorda olsa görülebilir çizgi var ama bence pozitif 😇
      Hakkında hayırlı olan olsun bir kaç gün daha sabret kendini çok kaptırma güzel haberlerini bekliyoruzz inşallah

Naksiye58 ya demii bende ondan tereddüt ettim aslında ☺️ çok teşekkür ederim canım umarım vardır haber vereceğim 🥰

Bittercikolataa merhaba ilk kez mi denediniz ovülasyonla takip edince bu ay kaç kere denediniz toplam hayırlısı olsun inşallah

Sevo0606 Caglacolak5237
          busra2512
          -angel34
          Naksiye58
          Ayln-
          Bergamot
          -angel34
          Naksiye58
          Kızlar adet günüm yarın ben dayanamadım bugün sabah test Yaptım negatif o kadar şaşkınım ki ¾ tane test yapmıştım demek ki hepsi yalancı pozitif verdi 🤷‍♀️ Ya da kimyasal mı oldu değer çıkmadı o yüzden hep silik gösterdi anlamadım hayırlısı olsun artık bu ay elendim 😌