- Düzenlendi
Görüyor musunuz ? ( Resimli ) ☺️
Erken gebelik testi ile yapın bence aşırı silik gözüküyor çünkü
Bittercikolataa çok silik inşallah vardır gönlünüze göre olsun
Bittercikolataa bende aynen bu şekilde kaset test ile adetime bir gün kala öğrenmiştim ❤️ inşallah vardır
Bittercikolataa inşallah vardır
irem0596 eczane uzak biraz canım 3 gün sonra adet günüm zaten artık o zaman yapıyım diyorum böyle de stres oluyor insan ya kuruma mı değil mi ☺️
52N amin hepimize inşallah 🙏
Caglacolak5237 kuruma çizgisi sandım ama ilk belli belirsiz di 15 dk sonra böyle oldu su falan döktüm ama gitmedi umarım sizin gibi olur benimki de ☺️
ZeynepDuru17 inşallah canım teşekkür ederim
Bittercikolataa vaar. Çok sevindim ne zamandır düsünüyrsunuz
Bittercikolataa ekstra birşey yaptınız mı bu ay
Zdiyebiri kız dur hemen heyecanlandırdın beni :) korkuyorum inannn ovulasyon denedim sadece ekstra bir şey yapmadım zaten korunmuyordum 2.3 aydır ama bu ay ovulasyonla takip ettim
Bittercikolataa ay ne güzel. Maşallah. Ama var gibi kuzum ya, bak bende hiç oluşmadı da..hiç böyle bir sonuç almadım
Bittercikolataa benim testim daha silikti şu an 9 haftalik
Zdiyebiri canım benim inşallah vardır ve inşallah her isteyene versin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın umarım sende daha daha koyu renkli bir şekilde öğrenirsin ☺️
Elifff2112 sağlıkla alın kucağınıza inşallah ☺️ ya yaptım ilk gözle görülebilecek şekilde çıktı ama çok hafif ya acaba kuruma mı dedim de kuruma çizgisi 10/15 dakka içinde olacak şey değil herhalde genelde test tamamen kuruyunca çıkıyor değil mi ? Bir de 3 gün var daha adetime ☺️
Bittercikolataa evet hafif çizgi var
Bittercikolataa benmde böyle cıkmıştı sonra o heyecanla erken gebelik testi aldım onda az daha pembe cıkmıştı ertesi gün kan verdiğimde beta 266 civarı cıkmıştı 3 4 haftalık erken gebelik demişlerdi . Günüm hiç şaşmazdı benm direk anladım gebe olduğumu sizinde inşallah öyledir 🤲🏻🤍🌸
Bittercikolataa benim de 3 gün var sabırsızlanıyorum🙈😀 silik görünüyor canım hakkında hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre versin Rabbim 🤲🏻
Bittercikolataa ben daha siliğini gördüm bence var😍