Bat’a 3 kaldı kızlar
Çizgi gözle görülmeyecek kadar çıktı yine 5 dk da sonra böyle oldu :) Kuruma çizgisi olamaz değil mi dünki teste göre biraz daha görülüyor yine su tuttum acaba kuruma mı diye gitmiyor hiçbir şekilde ☺️ Yardımcı olur musunuz ?

irem0596 eczane uzak biraz canım 3 gün sonra adet günüm zaten artık o zaman yapıyım diyorum böyle de stres oluyor insan ya kuruma mı değil mi ☺️

Caglacolak5237 kuruma çizgisi sandım ama ilk belli belirsiz di 15 dk sonra böyle oldu su falan döktüm ama gitmedi umarım sizin gibi olur benimki de ☺️

Zdiyebiri canım benim inşallah vardır ve inşallah her isteyene versin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın umarım sende daha daha koyu renkli bir şekilde öğrenirsin ☺️

Elifff2112 sağlıkla alın kucağınıza inşallah ☺️ ya yaptım ilk gözle görülebilecek şekilde çıktı ama çok hafif ya acaba kuruma mı dedim de kuruma çizgisi 10/15 dakka içinde olacak şey değil herhalde genelde test tamamen kuruyunca çıkıyor değil mi ? Bir de 3 gün var daha adetime ☺️

Bittercikolataa benmde böyle cıkmıştı sonra o heyecanla erken gebelik testi aldım onda az daha pembe cıkmıştı ertesi gün kan verdiğimde beta 266 civarı cıkmıştı 3 4 haftalık erken gebelik demişlerdi . Günüm hiç şaşmazdı benm direk anladım gebe olduğumu sizinde inşallah öyledir 🤲🏻🤍🌸