Naksiye58 ya demii bende ondan tereddüt ettim aslında ☺️ çok teşekkür ederim canım umarım vardır haber vereceğim 🥰

Bittercikolataa merhaba ilk kez mi denediniz ovülasyonla takip edince bu ay kaç kere denediniz toplam hayırlısı olsun inşallah

Sevo0606 Caglacolak5237
    busra2512
    -angel34
    Naksiye58
    Ayln-
    Bergamot
    -angel34
    Naksiye58
    Kızlar adet günüm yarın ben dayanamadım bugün sabah test Yaptım negatif o kadar şaşkınım ki ¾ tane test yapmıştım demek ki hepsi yalancı pozitif verdi 🤷‍♀️ Ya da kimyasal mı oldu değer çıkmadı o yüzden hep silik gösterdi anlamadım hayırlısı olsun artık bu ay elendim 😌

Bittercikolataa bence var benimkini anca ben görebiliyordum ama adetim düzenlidir gelmeyince bildim zaten şuan 14 haftalık hamileyim inşallah gönlüne göre versin Rabbim 🥰

busra2512 canım sanmıyorum ki yumurtlama takip ettim ☺️ nasip değilmiş demek ki ama 3 testte silik çıkıp bunda negatif çıkınca şaşırdım üzüldüm ☺️

Bittercikolataa merhaba ☺️ umutlandırmak istemem ama 3 tanesinde çıkmış 1 tanesinde çıkmamış bugün yaptığınız negatif sonuç veren bozuk olabilir mi acaba?

Bittercikolataa
            Hayırlısı olsun canım hiç üzülme her ay bir umut bizler için 🤗
            Naçizane tavsiyem adetin bittikten sonra ilk 15 gün mutlaka gün aşırı dene 😬

Bittercikolataa en güzeli o aslında ama işte dayanamıyoruz sabırsız davranıyoruz ☺️ hayırlısıyla inşallah şimdi değilse bile en kısa zamanda nasip olsun sağlıcakla 🥰